Ondřej Němec
14. března 2016 • 17:00

Do ringu půjdou manažeři. V lize "bílých límečků" půjde o pásy

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Řežby „bílých límečků“ ve světlech reflektorů. Manažerskou extraligu boxu čeká jedna z největších událostí roku, v pražském hotelu Olšanka se totiž 15. března uskuteční galavečer ve znamení boje a charity. Moderátorem akce bude Marek Vašut, představitel nejslavnějšího českého filmového bijce. 



Galavečer, při němž do ringu budou vstupovat ti, pro něž box není v životě hlavní náplní, ale přesto jej neberou na lehkou váhu. Manažerská extraliga pořádá již 23. galavečer ve velkém stylu. 

Boj jako relax. Mnoho manažerů chodí boxovat, aby upustili páru a dostali se do kondice. Někteří z nich to však berou vážně o něco víc, a tak vznikla manažerská extraliga, díky níž mohou porovnat síly ve skutečném zápase. Pravidla jsou samozřejmě oproti amatérskému (olympijskému) boxu lehce pozměněna. 

„Manažerská extraliga je určena pro muže a ženy, kteří nemají podmínky svůj režim přizpůsobit jen tréninku,“ vysvětluje Daniel Táborský, český reprezentant a pětinásobný mistr České republiky. „Mají zkrácený zápas na třikrát dvě minuty, bijí se v helmách a s většími rukavicemi. Rozhodně ale nejde o špatný box. Jsou to tvrdé a bojovné zápasy. Nejlepší borci ve své váze mají navíc možnost vybojovat pás mistra extraligy.“ 

Novým patronem Manažerské extraligy se stal Marek Vašut , který bude i moderátorem slavnostního večera. Patronem nemohl být zvolen nikdo lepší. Právě známý herec dal tvář nejslavnějšímu českému filmovému ranaři ve snímku Pěsti ve tmě podle knihy Jaroslava Vokřála Kožené rány.  

Úterní show však nebude jen ve znamení bijců, kteří odložili oblek. Zároveň dojde k předání elektrického vozíku těžce tělesně postižené Zuzance. Právě manažerská extraliga se podílela na charitativní sbírce, díky níž se vybralo 200 000 korun.  

Galavečer začíná v úterý 15. 3. od 19.00 v kongresovém sále pražského hotelu Olšanka.

O manažerské extralize boxu

Svým členům po celé republice zajišťuje tělocvičnu v místě bydliště, kontakt na trenéra a pomáhá s nákupem základní boxerské výbavy. Prostřednictvím MEB je možné se zapojit do věkově neomezené národní boxerské soutěže – buďto jako jednotlivec nebo reprezentant firmy.

Manažerská extraliga boxu
Manažerská extraliga boxu
 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud