17. dubna 2013 • 21:55

Přijďte na Superfinále! Bude to můj poslední zápas, říká Cepek

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Čeká ho poslední zápas v kariéře. Tedy v té hráčské. Pak bude legendární český florbalista Radim Cepek pokračovat už "jen" jako trenér. Závěr aktivní kariéry ale může mít bombastický - svůj Chodov totiž dovedl do florbalového Superfinále, ve kterém na jeden zápas o titul vyzvou hráči z pražského Jižního Města Vítkovice.



"Bude to můj poslední zápas jako aktivního hráče..." svěřil se Cepek kameře iSport TV v redakci Sportu, kde chatoval se čtenáři iSport.cz. "Deset tisíc nebo možná i víc diváků vytvoří úžasnou atmosféru, bude to zážitek na celý rok," zval vicemistr světa z roku 2004 fanoušky do O2 Areny.

Superfinále bude můj poslední zápas, prozradil florbalista Cepek
Video se připravuje ...

"Zápas musíme odehrát tak, jak se na něj připravujeme," neodkryl Cepek příliš svou taktiku na zkušenější vítkovické soupeře. A jestli hrající trenér Chodova sám naskočí na palubovku? "Uvidím, jak se vyspím, a jestli mě tužka napíše," smála legenda českého florbalu.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve florbale 2022

Program a výsledky Skupiny Česká nominace

Mistrovství světa ve florbale 2022 proběhne ve dnech 5. - 13. listopadu ve Švýcarsku. Letošní šampionát je čtrnáctý v historii, triumf nakonec obhajují Švédové.

Články odjinud


Články odjinud