28. dubna 2023 • 14:05

Leclerc hraje na piano a boří hitparády. Mistr světa randí s Taylor Swift?!

Autor: Daniel Konečný
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Netradičně dlouhou jarní přestávku mezi závody využili jezdci Formule 1 naplno. Většina startovního pole se věnovala pouze intenzivní přípravě na zbývajících dvacet závodů sezony, avšak Charles Leclerc z Ferrari a Fernando Alonso z Aston Martin šli dál. Jejich bodem zájmu se stala muzika. Pro oba ovšem zcela odlišným způsobem. Zatímco Monačan boří svým uměleckým debutem hitparády, dvojnásobný šampion údajně randí s jejich hlavní hvězdou.



Zcela nový formát závodního víkendu? Konec aktuálně druhého nejdéle sloužícího šéfa týmu? Boj o titul? Kdepak, světu královny motorsportu, která se rozjede po třítýdenní pauze v ázerbájdžánském Baku, vládnou nyní úplně jiná témata.

Přestože začátek letošní sezony byl pro tifosi Ferrari, a speciálně Charlese Leclerca, nesmírně bolestivý, mají nyní Monačanovi fanoušci důvod k radosti. Jejich miláček se nechal přemluvit, aby vydal svou hudební tvorbu a z melodického pianového sóla se ihned stal celosvětový hit. Leclercův debut s názvem „AUS23 (1:1)“, podle velké ceny Austrálie, se během pár dní dostal do nejlepší desítky hitparády iTunes.

„Stále jsem především závodník a rozhodně se nedefinuji jako umělec. Hra na klavír je ovšem mým koníčkem, a protože jsem od vás dostával samé krásné reakce, rozhodl jsem se s vámi o mou tvorbu podělit,“ sdělilo „Slunce Maranella“ svým fandům na Instagramu.

Ti ihned ocenili, že při nahrávání vysvětlujícího videa měl na sobě Leclerc mikinu s fotografií svého památného vítězství na italské Monze a na zápěstí se mu vyjímal náramek s popiskem „Forza Ferrari“.

„Na piano hraji při každé pauze mezi závody a upřímně jsem zaskočen tím, jak velkou reakci má píseň vyvolala. Nedělal jsem jí žádnou propagaci, protože jsem ji chtěl sdílet pouze s lidmi, které bavila má tvorba. Mám z toho pochopitelně velkou radost,“ svěřil se Leclerc novinářům v Baku.

Jezdec s nejdelším kontraktem v historii Ferrari naznačil, že jeho hudební kariéra teprve začíná.

„Určitě ještě pár písní bude, jelikož mě celý proces tvobry nesmírně bavil. Musím to ovšem skloubit se závoděním. Možná bych se mohl spojit s Lewisem Hamiltonem, který zase rád zpívá,“ navnadil Leclerc fanoušky.

To příznivci Fernanda Alonsa jsou stále v nejistotě a dvojnásobný mistr světa rozhodně nemá v plánu v nejbližší době utěšit jejich zvědavost.

Během třítýdenní pauzy totiž nejprve vyšlo najevo, že, jak dvojnásobný mistr světa, tak vítězka 562 hudebních cen, ukončili své dlouhotrvající vztahy. Nedlouho poté se začaly šířit zvěsti, že spolu Fernando Alonso a Taylor Swift randí.

Původně pouhou konspirační teorii fanoušků přiživil sám Španěl, když na svůj TikTok umístil video, v němž si projíždí telefon a následně mrkne do kamery. Celým příspěvkem se navíc line zrychlený hit „Karma“ z posledního alba právě Taylor Swift.

„Nemám k tomu, co říct. Soustředím se pouze na závodění. V Baku je to již tak dost složité a máte jistě spoustu jiných otázek,“ odbyl Alonso s úsměvem dotazy novinářů na randění s americkou superhvězdou.

Pokud se fámy potvrdí, nepůjde nakonec o velké překvapení. Fernando Alonso je totiž vzorovým Anti-Hrdinou…

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud