26. února 2018 • 13:30

VIDEO: Všechny medaile jsou doma! Ledecká a spol. přiletěli z Koreje

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zimní olympijské hry v Koreji skončily a čeští sportovci se vrátili domů. V pondělí po obědě přiletěla do Prahy poslední část české výpravy v čele s největší hvězdou Her Ester Ledeckou, dorazila ale i rychlobruslařská medailistka Karolína Erbanová či čeští hokejisté... Ester Ledecká se pak přesune na Staroměstské náměstí, kde ji čeká setkání s fanoušky.



Letadlo s českými olympioniky přistálo v Praze před půl druhou. Podívejte se na záznam z letištní plochy:

Zlato z Koreje je doma! První vteřiny českých olympioniků na letišti v Ruzyni!
Video se připravuje ...

Vítězka super-G na lyžích a obřího slalomu na snowboardu Ledecká měla povinnosti ještě při nedělním slavnostním zakončení, při kterém nesla českou vlajku. Přímo z letiště se přesune na Staroměstské náměstí, kde bude přivítána společně s Martinou Sáblíkovou , stříbrnou olympijskou medailistkou ze závodu na 5000 metrů.

Zatímco Sáblíková přiletěla už v neděli, dnes dorazila do Česka další medailistka z rychlobruslařského oválu v Kangnungu Erbanová . Ta po třetím místě v závodě na 500 metrů změnila plány a neletěla rovnou do Nizozemska, kde žije a trénuje.

Čeští olympionici po návratu z olympiády v Koreji: s medailemi na krku jsou uprostřed dole Ester Ledecká (třetí zleva) a Karolína Erbanová (druhá zleva).
Čeští olympionici po návratu z olympiády v Koreji: s medailemi na krku jsou uprostřed dole Ester Ledecká (třetí zleva) a Karolína Erbanová (druhá zleva).

Erbanová patří mezi úspěšné olympioniky ze základní školy ve Vrchlabí, kde byla její spolužačkou tentokrát bronzová snowboardcrossařka Eva Samková a kterou navštěvoval i stříbrný biatlonista Michal Krčmář . Také Vrchlabí připravilo pro "své" olympioniky na pondělní odpoledne přivítání na náměstí. Pořadatelé doufají, že by ho mohla stihnout i Erbanová.

Do Prahy dorazila také hokejová reprezentace, která ale postup do semifinále v cenný kov neproměnila a skončila čtvrtá.

Olympiáda 2018: kompletní informace najdete zde >>

Olympiáda v Pchjongčchangu: ZOH 2018 na iSport.cz

 
Program a výsledky ONLINE přenosy Češi na olympiádě Medailové pořadí
Zimní olympijské hry v Pchjongčchanguse konají od 9. do 25. února 2018. Celkem se na OH 2018 v Jižní Koreji rozdá 102 sad medailí.

Hokej na ZOH 2018

 
Program zápasů Česká nominace Tabulky a výsledky Stadiony na OH
Systém turnaje: Do čtvrtfinále postoupí přímo vítězové skupin a nejlepší tým z 2. místa. Zbylých 8 mužstev si zahraje o další čtyři místa.
Český program: Česko - USA 3:2sn
Česko - Rusko 0:3
Česko - Kanada 4:6

Eva Samková, Ester Ledecká, Barbora Havlíčková, Veronika Vítková, Ondřej Moravec, Martin Erat, Michal Krčmář, Šárka Pančochová, Martina Sáblíková, Karolína Erbanová, Pavel Francouz

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud