14. prosince 2018 • 23:13

Druhý den Prague PlayOffs: Semifinále parkuru v Praze vyhrál tým Madrid in Motion

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

V semifinále Super Cupu družstev parkurové soutěže Prague PlayOffs byl nejlepší tým Madrid in Motion. Jako jediný skončil po třech jezdcích bez jediné penalizace a v neděli uzavře program finálového kola. V semifinále vypadly dva ze čtyř týmů, které díky umístění v dlouhodobé části seriálu nemusely absolvovat čtvrteční čtvrtfinále.



Tým z Madridu nastupoval v semifinále jako pátý a nepatřil do nejužšího okruhu favoritů. Nizozemci Marc Houtzager a Maikel van der Vleuten i Španěl Eduardo Alvarez ale zajeli parkur v pražské O2 areně čistě a usadili se v čele.

Nikdo už je nepředstihl. Zklamáním skončil závod pro třetí nejlepší tým sezony Miami Celtics, kteří nasbírali 12 trestných bodů a nevešli se do postupové šestice. Dvě chyby udělala Jessica Springsteenová, dcera hudebníka Bruce Springsteena. Kvůli horšímu času vypadl i nejníže postavený tým z předkvalifikované čtveřice Rome Gladiators.

Osm trestných bodů stejně jako Římané nasbírali i favorizovaní London Knights, kteří v sezoně vyhráli pět závodů. Těm ale čas na účast ve finále stačil, i když šetřili svou jedničku Bena Mahera. Toho v sobotu čeká boj o individuální trofej.

Domácí tým Prague Lions s českými jezdci Annou Kellnerovou a Alešem Opatrným vypadl ve čtvrtfinále.

Parkurová soutěž Global Champions Prague PlayOffs, Super Cup družstev:

Semifinále:

1. Madrid in Motion 0 trestných bodů (čas 219,23 sekundy), 2. Scandinavian Vikings 4 (213,25), 3. Paris Panthers 4 (218,07), 4. Valkenswaard United 8 (208,19), 5. London Knights 8 (212,15), 6. Montreal Diamonds 8 (213,95).

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud