19. dubna 2012 • 10:18

Katastrofální, zoufal si trenér Liberce po výprasku od mistra

Autor: ivp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Měli ukázat, že dokážou ohrozit vládu mistra. Místo toho ale volejbalisté Liberce v prvním finále Uniqa extraligy zle selhali. Po třiasedmdesáti minutách padli na hřišti Českých Budějovic jasně 0:3. „Propadli jsme,“ nehledal výmluvy kouč Liberce Michal Nekola. Jeho tým to bude moci napravit již ve čtvrtek od 18.00.



Koho Budějovice dostanou, toho smetou. A vypadá to, že v nastoleném režimu budou úřadující volejbaloví mistři postupovat i ve finále. V playoff zatím neztratili ani set, na což navázali i v prvním střetnutí s Libercem.

„Jsem rád, že pokračujeme v kvalitních výkonech a kluci hrají dobře a soustředěně. Jak na příjmu, tak na útoku jsme byli lepší, proto je výsledek takový. Je pravda, že výkon Dukly nebyl dobrý, jenže o to jsme se také zasloužili naším výkonem,“ radoval se po zápase kouč Jan Svoboda.

Liberec měl být největším vyzyvatelem, i v základní části ligy skončil druhý. Jenže nestačil a neprosazovaly se ani tradiční opory Hadrava s Řezníčkem.

„Propadli jsme, hlavně v útoku. Ani na jednoblok jsme nebyli schopni uhrávat body, takto se prostě vyhrávat nedá,“ přiznal kouč Liberce Michal Nekola.

„Vyhrává se útokem a ten jsme měli katastrofální. Čekali jsme, že budeme důstojnějším soupeřem, ale domácí nás k ničemu nepustili,“ zoufal si. Druhý zápas se hraje dnes od 18.00. Celkem se finále hraje na čtyři vítězné zápasy.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud