31. srpna 2012 • 15:45

Kajakářský bronzový hrdina Havel si vzal neteř legendárního Doktora

Autor: sam
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
Bojovník Šín, tvář nového Baníku. Čím připomíná Ševčíka a kde má strop?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český kajakář a bronzový medailista z olympijských her v Londýně Daniel Havel se v pátek 31. srpna 2012 v Trojském zámku v Praze oženil s Andreou Doktorovou.



Háček medailové posádky ze závodu čtyřkajaků na tisíc metrů na jezeře v Eton Dorney si po dvouleté vzal reprezentantku Andreu Doktorovou, neteř hlavního kouče českého národního týmu a dvojnásobného olympijského vítěze z Atlanty 1996.

Obřad se konal pod „dohledem“ kompletního zbytku bronzové olympijské posádky. Kromě Lukáše Trefila, Josefa Dostála a Jana Štěrby zavítali na ceremonii v Trojském zámku také pátí z letošní olympiády Jaroslav Radoň a Filip Dvořák v kategorii deblkanoistů a též další čeští reprezentanti.

Bronzový kajakář Daniel Havel se oženil s neteří Martina Doktora
Video se připravuje ...


„Před olympijským finále jsem byl víc nervózní,“ přiznal ženich Daniel Havel a doplnil: „Toto jsem si vybral a chtěl jsem se ženit. Ale ráno jsem se musel trochu uklidňovat. Ale panáka jsem si raději nedal. Spíš něco sladkého.“

Svědkyní nevěsty byla závodnice USK Praha Lucie Krpatová, ženichovi svědčila sestra Aneta.

Po obřadu před zámkem nasadili kanoisté a kajakáři novomanželovi pouta na ruce a připoutali ho k historickému pádlu. Poté, co si ho krásná manželka v dlouhých bílých šatech vykoupila několika láhvemi alkoholu a pár stokorunami, pokračovali Pán a Paní Havlovi dlouhou bílou limuzínou na slavnostní hostinu do Vodácké krčmy u Sváry – tradiční místo kanoistických oslav a party. Výjimkou nebyla ani pátečně-sobotní po svatební „afteraparty“.

Ženich Daniel Havel „vyzvedává“ před Trojským zámkem v Praze nevěstu Andreu Doktorovou, kterou přivezla dlouhá bíla limuzína.
Ženich Daniel Havel „vyzvedává“ před Trojským zámkem v Praze nevěstu Andreu Doktorovou, kterou přivezla dlouhá bíla limuzína.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud