15. října 2012 • 21:00

Šílený skokan Baumgartner frčí: Chytil Ramosovu penaltu a potkal Putina

Autor: bko
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ďábelský seskok zpoza hranice vesmíru v podání Felixe Baumgartnera vyvolal ruku v ruce s obdivem i vlnu žertíků, které se šíří internetem. Odvážný muž s padákem tak při svém letu z výšky více než 39 kilometrů potkal třeba míč zakopnutý Sergio Ramosem při penaltovém rozstřelu v semifinále Ligy mistrů či ruského prezidenta Vladimira Putina.



Všichni obdivují Baumgartnerovu kuráž, nicméně vtípků se na jeho adresu vyrojilo také dost. Od zábavných výkřiků typu "To jsem nevěděl, že je to tak vysoko" u fotky, na které se parašutista chystá vyskočit z plošiny svého balonu, až po vtipné koláže s příběhem.

Bezprostředně po úspěšném dopadu rakouského rekordmana se sociální sítě začaly plnit vtipy na adresu Sergia Ramose a jeho penalty ze semifinálového souboje Ligy mistrů proti Bayernu.

Obránce Realu Madrid v dubnu při penaltovém rozstřelu selhal naprosto pamětihodným způsobem, když míč z jeho kopačky s přehledem přeletěl nejen branku, ale snad i celou tribunu.

Vtipná komix na téma Felix Baumgartner a penalta Sergia RamoseFoto Footballtarget.com

Teď se tahle pumelice stala – alespoň podle internetových vtipálků – snadnou kořistí pro Felixe Baumgartnera.

Někteří nadšenci si dali dokonce i tu práci, aby celý odvážný Rakušanův počin zvěčnili na videu. Ovšem pomocí kostiček z lega.

Šťouchance se ale dočkal i sponzor celé akce. To když někdo připojil k Baumgartnerově fotce komentář parodující slavný výrok připisovaný Neilu Armstrongovi: Je to "malý" skok pro člověka, ale obrovský skok pro marketing Red Bullu.

Podívejte se na další internetové vtípky ale i záběry ze samotného seskoku v naší galerii:

Nazdar, kam letíš? Tahle koláž si bere na paškál ruského prezidenta Vladimira Putina, který se v rámci sebepropagace nechal natáčet, jak letí na rogalu a učí správně migrovat hejno vzácných jeřábů...
Nazdar, kam letíš? Tahle koláž si bere na paškál ruského prezidenta Vladimira Putina, který se v rámci sebepropagace nechal natáčet, jak letí na rogalu a učí správně migrovat hejno vzácných jeřábů...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud