4. června 2019 • 13:13

GIVE ME 5 podruhé propojil český sport s potenciálními sponzory

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pražský Royal Theatre hostil na konci května tohoto roku druhý díl GIVE ME 5 Sports. Zaplněný sál multikulturního prostoru měl možnost sledovat dvanáct prezentací včetně dvou divokých karet organizátorů, kteří opět dali jedinečnou možnost propojit sport s potenciálními sponzory.



Red Bull Air Race, krasobruslení, street floorball a další projekty byly součástí premiérového GM5 v roce 2018.

Právě proběhlé druhé setkání nabídlo opět řadu zajímavých prezentujících a projektů včetně eLIGA – fotbalová liga v esportu v podání Daniela Hajného, obchodního a marketingového ředitele Ligové fotbalové asociace.

„Projekt GIVE ME 5 je skvělou platformou pro sportovní marketing a projekty ve sportu realizované či připravované. Pro potenciální partnery nabízí ideální příležitost najít smysluplnou investici. Ligová fotbalová asociace má mimo jiné za úkol přilákat k fotbalové lize mladší publikum. A právě projekt z prostředí esport, který jsem prezentoval, cílí přesně na takovouto skupinu. Věřím, že eLIGA naše očekávání naplní.“

Jedním z dalších představených projektů v rámci předposledního květnového večera byla Univerzitní liga ledního hokeje s mottem „Jedna cesta, dva cíle.“

„GIVE ME 5 pro nás bylo skvělou příležitostí představit vznikající projekt české univerzitní hokejové ligy. Akce byla naprosto profesionálně připravena a atmosféra divadla dávala všem zúčastněným jasný signál, že i sport je show. Pět minut je jen chvilka, která je opravdu jen "výkop" tématu a věřím, že na detailnější diskusi nad všemi souvislostmi a příležitostmi ULLH bude dostatek příležitosti a času na separátních schůzkách s potencionálními partnery,“ uvedl Ondřej Šebek.

Zaplněný sál multikulturního prostoru měl možnost sledovat dvanáct prezentací včetně dvou divokých karet organizátorů, kteří opět dali jedinečnou možnost propojit sport s potenciálními sponzoryFoto GIVE ME 5 Sports

Během večera, který moderovala Inna Puhajková , zaznělo spoustu zajímavých témat a byly představeny projekty s velkým potenciálem. Od mezinárodní soutěže v parkouru přes Oktagon MMA, basketbalové kempy pro děti a trenéry až po Světové policejní a hasičské hry, jenž byl jedním ze dvou projektů, který obdržel divokou kartu od organizátorů Event Architects.

Ačkoliv celá akce je pouhým začátkem na cestě k navázání spolupráce mezi prezentujícími a zástupci sponzorů, kterých tentokrát dorazilo více než na první akci, již během večera v Royal Theatre došlo k velmi zajímavé dohodě. A sice potvrzení vysílání přímého přenosu ze Super Ballu v O2 TV Sport.

Otevřené mistrovství světa ve freestyle fotbalu se tak dostane na televizní obrazovky. „Bez projektu GIVE ME 5 bychom nedokázali oslovit takové množství lidí v tak krátkém čase. Během dvou hodin jsem nejen získal přehled o aktuální novinkách a trendech, ale zároveň mě další prezentující inspirovali do další práce. Navíc jsme měli okamžitou zpětnou vazbu a perličkou byla předjednaná spolupráce s O2 TV Sport,“ uvedl Pavel Jakubec, jenž SUPER BALL prezentoval.

Pořadatelé GIVE ME 5 hodnotí druhý ročník pozitivně. „Sešly se velmi zajímavé sportovní projekty,“ potvrdil za Event Architects Zdeněk Rak. „Věřím, že se nám podařilo podpořit český sport napříč odvětvími a v dalších týdnech pomůžeme prezentujícím úspěšně dotáhnout jednání s potenciálními sponzory,“ dodal Rak.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud