27. září 2018 • 20:52

Oslov sponzora za 300 vteřin! Give me 5 nabídlo projekt Kreuzigera i sníh na Vltavě

Autor: ivp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Unikátní projekt, jaký tu ještě nebyl. Ze závratné rychlosti v Red Bull Air Race, zpět na zem k nové disciplíně street florball, přes snahu Romana Kreuzigera o zavedení cyklistického závodu profíků s amatéry až třeba po nástup nového fenoménu zvaného gaming na střední a vysoké školy. 12 lidí, 12 nadějných projektů… takové bylo setkání Give me 5, které nabídlo zástupcům šanci oslovit nové sponzory a získat nové finanční prostředky pro sportovní akce v Česku. Co pět minut, to akce…



Stručně, úderně, výstižně. Na místě připravené pódium, pod ním časomíra odpočítávající pět minut. Chcete zaujmout? Oslovit nové sponzory? Prezentovat projekt se sportovní tématikou, který by si zasloužil finanční podporu? Tak žádné dlouhé natahování. Skočte do té džungle.

Pět minut prezentace, dalších pět minut na otázky. Taková byla premiérová akce Give me 5, která se ve čtvrtek uskutečnila v Praze. A že bylo mezi dvanácti aktéry případným zájemcům co nabídnout. Klidně porovnejte sami…

První projekt? Český ženský národní lakrosový tým usilující o sponzora před ME v Izraeli.

Druhý? Revoluční SnoWake kombinující wakeboarding a snowboarding plánující během příštího září v Praze na Vltavě akci plnou triků na vodním prkně, avšak na sněhovém podkladu.

Třetí? Jan Koukal, bývalý několikanásobný mistr republiky ve squashi nyní zastupující řadu českých sportovců v čele s Josefem Dostálem, který sní o třech medailích na OH.

Čtvrtý?
Projekt Můj první gól na podporu pro začínající fotbalisty nesoucí sebou motivační dárky i setkání s reprezentanty.

Pátý? Fenomén jménem gaming (e-sports) se snahou o spuštění Ligy vysokých a středních škol (sportovní či strategické disciplíny, žádné střílečky).

Šestý? Tutto Bici v Česku, neboli snahu Romana Kreuzigera o zavedení cyklistického závodu, v němž by startovali profesionálové s amatéry, a který by se měl i s ním na startu uskutečnit příští rok na Šumavě. A ani tím ambiciózní projekty nekončily.

Sedmý? Nabídka na podporu talentované golfistky Karolíny Vlčkové, která se po sérii domácích titulů snaží proniknout do elitní LPGA i na olympijské hry.

Osmý? Kings cross elitního českého fourcrossaře Tomáše Slavíka, jenž plánuje v září 2019 uspořádat na Pražském hradě drsný závod na
horských kolech.

Devátý? Představení akademie bývalého krasobruslaře a mistra Evropy Tomáše
Vernera, který se zaměřuje nejen na bruslařské naděje.

Desátý? Koncept městských překážkových běhů Urban Challenge ve stylu překonávání extrémních překážek nikoliv v horách či terénu (jako Spartan Race), ale tentokrát v Praze, Brnu a Ostravě.

Jedenáctý? V rámci prosincového MS v Česku zavedení nového outdoorového konceptu florbalu 3 na 3 pod otevřeným nebem, tzv. streetflorbalu.

A poslední? Propagace týmu progresivního pilota Petra Kopfsteina v Red Bull Air Race (nyní už třetí nejsledovanější motoristickou disciplínou).

Cílem premiérového projektu Give me 5 v Česku bylo především přilákat nové sponzory pro domácí sportovce a obeznámit potenciální partnery s investicemi do nových sportovních projektů či akcí. Co by oslovilo například vás?
Vstoupit do diskuse
0

Dejte nám like a sledujte nás!

.
instagram
Články odjinud