spo
20. listopadu 2010 • 04:59

ŽHAVÉ FOTO: Zlaté křivky mistryně světa

Autor: spo, Ilona Kolářová
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Odvážné fotografie nové mistryně světa ve sportovním aerobiku Denisy Barešové (21) jsou tu! Kráska z Čelákovic pózovala před fotografkou deníku Sport a portál iSport.cz. Šaty pro focení zapůjčil Módní salon Richter, spodní prádlo od Victoria´s Secret Fashion of NY, Slovanský dům. Podívejte se také na video, kde uvidíte záběry z focení krásné šampionky.



Ideál? Federer!
"Olga šípková není můj vzor. Je to tenista Roger Federer. Je jedinečný! Jeho osobnost musí každého zaujmout, má úžasné charisma, které hned tak někdo nevyzařuje. Je to vynikající sportovec i pohledný muž."

Nahá? Nikdy
"Úplně nahá bych se fotit nenechala. Pokud ale fotky nejsou až tak odvážné, tak proč ne? Fotit se v prádle mi nevadí. Jsem v modelingové agentuře, ale myslím, že nejsem vyloženě typ modelky. Přehlídky mě nelákají, zato focení by mohlo být i častěji. Brala bych i reklamy."
Exhibicionistka
"Titul mistryně světa mě určitě nijak nezmění," je přesvědčena studentka pedagogické fakulty, kterou trénuje maminka. Jako malá se Denisa aerobiku bránila, raději se věnovala atletice. V deseti letech přehodila výhybku - zlákalo ji to, že se bude moct předvádět před diváky.
Stop vizážistkám
"Dlouhé vlasy mi při cvičení nevadí, dám si je do drdolu. Řasy mám teď zrovna na focení prodloužené, ale na vystoupení ne. Dřív jsem to tak dělala, ale jednou se mi odlepily. Nemám dobré zkušenosti s vizážistkami, připadá mi, že mě nalíčí hůř, než bych to zvládla sama. Líčím i češu se podle svého, nenechám si do toho zasahovat."

Mistryně světa v aerobiku Denisa Barešová v šatech ze salónu Richter
Mistryně světa v aerobiku Denisa Barešová v šatech ze salónu Richter

 

Vstoupit do diskuse
2
Články odjinud


Články odjinud