12. dubna 2018 • 00:00

Vyhrajte VIP výlet na finále Evropské ligy UEFA 2018!

Prezentace klienta
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Koluje vám tělem fotbalová krev a celý život jste zasvětili kopané? Sníte o tom, vidět Evropskou Ligu UEFA na vlastní oči? Splňte si svůj sen! Stačí se zapojit do soutěže, kterou připravil výrobce pneumatik Hankook a můžete se těšit na exkluzivní výlet do Lyonu.



O co všechno se soutěží?

Je to pěkný balík pro opravdového fanouška. Na koho se usměje štěstí, vyhraje VIP zájezd pro 2 osoby na finále Evropské fotbalové ligy UEFA 2018, které se uskuteční 16. května v Lyonu. A bude to velký zážitek! K tomu samozřejmě letenky, ubytování a sportovní vybavení.

Z tribuny rovnou na hřiště

A aby toho nebylo málo, kromě finálového zápasu se můžete hned druhý den osobně blýsknout i na oficiálním turnaji fanoušků. Na posvátné půdě stadionu Stade de Lyon si tak zakopete ve speciálně sestaveném týmu. Trenéry vám budou Éric Abidal, Youri Djorkaeff a Séan Garnier.

Foto Hankook Tire Česká republika

Co pro to musíte udělat?

Není to žádná věda. Na webu Hankook se nejpozději do 19. 4. 2018 zaregistrujete a odpovíte na soutěžní otázku. A pokud při vás bude stát štěstěna, váš život bude bohatší o luxusní fotbalový zážitek.

Partnerství Hankooku s UEFA

Vášeň a zájem k fotbalu vedla Hankook ke dlouhodobé spolupráci a sponzorství Evropské fotbalové ligy UEFA. Jejich dynamické a emocionální partnerství trvá již od roku 2012 a dělá radost milionům fotbalových fanoušků celého světa.

Foto Hankook Tire Česká republika

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud