27. června 2018 • 15:05

Výhody moderní televize: s DIGI TV už vám neunikne žádný pořad

Prezentace klienta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nestihnete, například kvůli návštěvě, zhlédnout pořad, na který se těšíte? Nebo například dva programy, na které se chcete dívat, časově kolidují? S televizí přes internet od DIGI TV a jejími moderními funkcemi vám už neunikne nic. Jako bonus navíc získáte skvělou nabídku sportovních přenosů, kterou jinde neuvidíte.



K tomu, abyste si pořídili televizi přes internet od DIGI TV, vám stačí jen kvalitní připojení k internetu od libovolného poskytovatele. Získáte plnohodnotnou televizi s až 104 televizními kanály, z nichž je 45 v HD rozlišení. Její pestrá a vyvážená programová nabídka je zaměřená na celou rodinu: od zpravodajství, přes filmy a seriály, dokumenty, programy pro děti až po sport.

Letní kampaň DIGI TV - 3 měsíce zdarma Letní kampaň DIGI TV - 3 měsíce zdarmaFoto DIGI TV

Právě sport je obsahem, který jinde nenajdete. Na kanálech DIGI Sport 1 HD, DIGI Sport 2 HD a DIGI Sport 3 HD můžete sledovat anglickou fotbalovou Premier League či druhou nejvyšší fotbalovou soutěž Sky Bet Championship, německou Bundesligu či tenisové turnaje ATP World Tour a řadu dalších sportů.

Například jde o seriál bojových sportů Enfusion Live, pro fanoušky motorsportu nabízí DIGI TV atraktivní seriál mistrovství světa Speedway Grand Prix, závody speciálů na ploché dráze, nebo automobilové závody série Euroformula Open a International GT Open.

Prakticky identickou nabídku jako televize přes internet má také satelitní DIGI TV. U ní můžete získat výhody moderní televize přes internet díky mobilní službě DIGI2GO.

Vychytávky televize přes internet

S televizí přes internet od DIGI TV získáváte řadu nadstandardních funkcí moderní televize. V první řadě je to možnost sledovat veškerý televizní obsah až na čtyřech různých zařízeních současně, od klasické televize, přes počítač a tablet až po chytrý telefon. Každý člen vaší domácnosti se tedy může dívat v klidu na svůj program, bez řečí, bez hádek o ovladač.

Letní kampaň DIGI TV - 3 měsíce zdarma Letní kampaň DIGI TV - 3 měsíce zdarmaFoto DIGI TV

A to není vše. Libovolný pořad si díky funkci Přehrání od začátku můžete v klidu pustit, i když nestihnete začátek. Jedinečnou funkcí je bezesporu Archiv zpětného zhlédnutí. Na libovolný pořad se díky DIGI TV můžete podívat až sedm dní zpětně. Definitivně tedy přestáváte být otroky televizního programu. Naopak, při sto programech máte v každý moment k dispozici neuvěřitelných 17 tisíc hodin televizní zábavy.

Na oblíbený film či seriál se můžete podívat kdykoli, kdy máte náladu. Na přímé přenosy zůstává už jenom sport.

Funkce moderní televize ale ocení i sportovní fanoušci. Když se chtějí podívat třeba na gólové momenty utkání libovolného zápasu, stačí si je jednoduše v archivu zpětného zhlédnutí vyhledat podle minut, kdy branky padly. A když ani sedmidenní archiv nestačí, můžete využít nahrávání a až třicet hodin programu si nahrát.

V létě 3 měsíce zadarmo. I na dovolené

Pořízení si DIGI TV v letních měsících uleví vašemu rozpočtu, protože díky akci Léto zadarmo získáte první tři měsíce svého dvouletého závazku zcela zadarmo, zdarma budete mít i pronájem set-top boxu. Dokonce vám DIGI TV po tyto tři měsíce zpřístupní kompletní programovou nabídku bez ohledu na to, jaký programový balíček si vyberete.

Letní kampaň DIGI TV - 3 měsíce zdarma Letní kampaň DIGI TV - 3 měsíce zdarmaFoto DIGI TV

Televizi přes internet můžete od letošního jara sledovat v kterékoli zemi Evropské unie, takže stačí na dovolenou přibalit počítač či tablet a všude tam, kde je Wi-Fi, můžete sledovat svou televizi. U moře v Chorvatsku nebo třeba v rakouských Alpách.

Když si chcete dát po celodenním koupání v klidu skleničku vína na terase, není nic snazšího, než dětem pustit pohádku na některém z dětských kanálů a máte minimálně hodinu jen pro sebe. A pozor. Již v srpnu se rozeběhne Premier League i Bundesliga.

DIGI TV si můžete objednat na www.novadigitv.cz >>

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud