9. srpna 2022 • 00:00

Odveta Slavie: Řekové chystají nejen ofenzivní peklo

Prezentace klienta
TOP VIDEA
Nejlepší střelec se nedostal ani do Brna… Osmnáctka na baru?!
Dvořák po generálce na UFC. Zranění je pryč, zkoušel jsem nové zbraně
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slavie zvládla v Edenu divoký zápas s řeckým Panathinaikosem a veze si do odvety zdánlivě pohodlný náskok 2:0. Ale nic není rozhodnuto. Řecký tým bude mít zvýšenou motivaci, protože cítí křivdu za, nutno podotknout spravedlivé, vyloučení Palaciose. A hlavně, proslavení fanoušci Panathinaikosu čekali dlouhých 5 let na to, až uvidí svůj tým v evropských pohárech. Takže Slavii čeká pekelná atmosféra, které můžou někteří hráči podlehnout.



Slavii budou chybět v minulém zápase vyloučený Eduardo Santos a ve víkendovém zápasu zraněný Ewerton. Domácí kouč nemůže spoléhat na služby Verbiče, který nemůže být na soupisce a již zmiňovaného Palaciose.

Jiří Trpišovský věří, že jeho tým náskok udrží a bude tak mít šanci poprat o účast v základní skupině Evropské konferenční ligy pravděpodobně s polským Rakówem, který vyhrál první zápas na půdě Trnavy 2:0.

Dle bookmakerů Betana je Slavie jednoznačným favoritem na postup i vzhledem k výsledku prvního zápasu a bohatým zkušenostem Slavie v evropských pohárech z posledních. Kurz na její postup je 1.12. Veškeré kurzy najdete na www.betano.cz

Panathinaikos vstoupí do zápasu s útočnou taktikou a jeho obrana tak bude zranitelnější. Proto se jako zajímavěji jeví speciální sázka Betana na to, že oba týmy dají gól, nebo padne více než 2.5 gólu v kurzu 1.75.

Využít můžete také Betano Bet Builder, který vám umožní kombinovat různé příležitosti z tohoto zápasu na jednom tiketu a je dostupný také pro live sázky.

Články odjinud


Články odjinud