Autor: jab
12.5.2017 • 11:54

Další výzva aplikace Superlife: Zaběhni Reebok májovou desítku

Vstoupit do diskuse
0

Měsíc květen není jen lásky čas! Může být i ideálním obdobím, kdy můžete trošku potrápit vaše těla. Aplikace Superlife je tu s další výzvou, která ukojí především milovníky běhání. Seznamte se s Reebok májovou desítkou, následující řádky budou věnovány jí.



O co běží? O co se poběží? V této výzvě půjde především o rychlost! "Hecni se a vyběhni s Reebokem vstříc rekordním výkonům – uběhni desítku pod hodinu a splň výzvu," zní hlavní motiv květnové akce.

Jak je u výzev aplikace Superlife zvykem, na nejrychlejšího muže a ženu čekají hodnotné ceny. Namátkou běžecké boty Reebok Harmony Road v hodnotě 3 199 Kč. "S těmi se nemusíte zaleknout ani nejdelších výběhů, bezešvý svršek z tkaniny SmoothFuse zajišťuje chodidlu příjemný pocit při běhu. Pěna Kooshlan v patní části spolu s třízónovou mezipodešví zaručuje perfektní tlumení i na delší vzdálenosti a odolná podrážka poskytuje botám dlouhou životnost," stojí v oficálním popisku bot.

Zaběhněte Reebok májovou desítkuFoto Reebok

Cíl: Uběhni nejrychlejších 10 km

Odměna: 15 bodů

Začíná: 3. 5. 2017 - 00:00:00

Končí: 31. 5. 2017 - 23:59:00

Typy aktivit: Běh


Vstoupit do diskuse
0
Další články autora

iSport LIFE

Běh Kolo Testy Inspirace Akce iSport LIFE Columbia běžecké závody

iSport LIFE je web o radosti z pohybu, motivaci, pozitivním a zdravém životní stylu.

Běh, cyklistika, dobré jídlo, zdraví, zážitky, to jsou témata, na které zde narazíte. Těšte se na testy bot, sportovního vybavení, technických vychytávek, reportáže, tipy na výlety. Kdo to myslí s během a cyklistikou trochu vážně, najde zde rady zkušených sportovců.

Prostor tu mají i témata o zdraví a jídle.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá běžecké a cyklistické závody v různých městech v České republice. Přijmi výzvu!

Jízdní kola * Elektrokola * Elektrokoloběžky * Tenisové vybavení na Heureka.cz

18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud
Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}