6. června 2011 • 12:17

Nová aféra: Giggs spal se ženou svého bratra

Autor: bk
Vstoupit do diskuse
9
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pověst slušňáka a fotbalového rytíře Ryana Giggse dostává další obrovské trhliny. Sedmatřicetiletý záložník Manchesteru United měl mít před osmi lety románek s Natashou Giggs, ženou svého bratra Rhodriho (34)!



Šokující přiznání Natashy Giggs přinesl britský týdeník News of the World. Natasha prozradila, že Giggse poprvé potkala v březnu 2003 ještě jako svobodná matka. Bylo to v době, kdy jeho žena Stacey (pozdější Natashy švagrová) čekala prvního syna.

"Když jsem zjistila, že měl Ryan pletky s Imogen, opravdu mě to zasáhlo," narážela Natasha na Giggsovu aféru s hvězdou Big Brotheru Imogen Thomas. "Vím, že to zní šíleně. Ale on v tu chvíli nepodváděl jen Stacey, podváděl i mě," prozradila novinám skrz svého přítele, proč se svůj příběh rozhodla zveřejnit.



S Giggsem se scházeli v různých hotelích a pronajatých bytech. Natasha přiznala, že s Ryanem spala den poté, co mu Stacey porodila prvního syna. Jejich tajný vztah pokračoval i v době, kdy už byla zasnoubená s Rhodrim, Giggsovým bratrem.

"Vím, že jsem udělala špatnou věc. Byl to ten nejhorší možný podvod. Chtěla jsem to ukončit, jenže můj vztah s Ryanem byla jako závislost," prozradila Natasha. "Všechno, co řekl, jsem udělala. Nešlo mu odporovat. Celé to bylo především o sexu," líčí vztah se svým současným švagrem.

Hvězda Big Brotheru imogen Thomas.
Hvězda Big Brotheru imogen Thomas.


Skandál nejvíc zasáhl Rhodriho. Ten zuří, svého bratra nechce ani vidět."S Ryanem byl náš vztah chvíli nahoře, chvíli dole. Každopádně teď klesl úplně nejníž," řekl naštvaný Rhodri. Prý tušil, že mezi Ryanem a jeho ženou něco je. Ale nikdy ho nenapadlo, že jejich vztah narostl do takových rozměrů. 

Jeho manželství s Natashou s největší pravděpodobností končí. "Byl jsem s ní v sobotu, ale teď už ne," vykládal reportérům britského listu the Sun. "Je zničený, nemůže téhle zradě uvěřit. Jak u své ženy, tak svého bratra," řekl deníku jeden z jeho přátel.



Jeho bratr se k těmto závažným odbviněním nevyjádřil. Každpádně jde o velmi citlivou věc, která může vážně zasáhnout celou rodinu slavného fotbalisty. A to je asi to poslední, co si legenda Manchesteru United přeje.

Vstoupit do diskuse
9
Články odjinud


Články odjinud