Pavel Novotný
31. března 2009 • 12:00

Rooneyho potomci? Život v přepychu

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Patří k největším oporám nejen Manchesteru United, ale i anglické reprezentace. Wayne Rooney však již brzy bude mít i jiné než jen fotbalové starosti. Se svojí ženou Coleen Rooney již brzy očekávají narození svého prvního potomka.



Manželka střelce z Old Trafford je ve třetím měsíci těhotenství, ale již teď ví, jaké jméno bude jejich děťátko mít. Přesněji řečeno, pokud se narodí slavnému páru dívka, bude se jmenovat Waynetta.

O potomka se mladý pár pokouší od Vánoc a zadařilo se. V září se dočká útočník United vysněného dítěte. "Jsem abslulutně nadšený a spokojený. Je to neuvěřitelné," nešetřil superlativy střelec Albionu. A jeho pohodu pocítili na vlastní kůži slovenští fotbalisté, kterým budoucí otec zkazil náladu v sobotním přátelském utkání, kdy soupeři českého týmu v kvalifikaci nasázel hned dvě branky.

A vzhledem k tomu, že Anglie je země zaslíbená nejen fotbalu, ale i sázkám všeho druhu, ani tato událost nezůstala bez povšimnutí. U známé kanceláře William Hill si například můžete vsadit na to, zda případný Rooneyho syn, ponese jméno Alex - po manažerovi United Siru Alexi Fergusonovi - v kurzu 4:1.

A v případě dcery? Favorizovaným jménem je Olivia, která je oblíbenou postavou Roonyho manželky díky televizní show Harryho Enfielda.
A přeje si mladý pár více dívku nebo chlapce? „Nestarají se o to, co se jim narodí. Nezáleží jim na tom a nepovažují to za důležité,“ tvrdí zdroj z blízkosti Rooneyho rodiny.

Že potomek nebude žít v průměrných podmínkách, je již dávno jisté. Podle informací by mohl být podle britského bulvárního deníku The Sun vychováván na panství v Cheshire, které má podle odhadů hodnotu 3,5 milionů liber (asi 102,5 milionu korun).



Jednadvacetiletá Coleen se své těhotenství snaží prozatím maskovat volným oblečením nebo dokonce teplákovou soupravou, pomocí které zakrývá své kulatící se bříško. Právě v tomto oblečení byla přistižena minulý týden v jednom ze supermarketů, kde spolu se svou matkou, která tlačila vozík, nakupovala.

A co Rooney? O jednoho potomka určitě nezůstane. Útočník Albionu touží po velké rodině a tak má v plánu ještě další dvě nebo tři děti. V vzhledem k příjmům slavného hráče si to mohou opravdu dovolit. Konečně chůvu pro své očekávané první miminko již mají s manželkou vybranou.

A lidé z blízkého okolí Rooneymu dítě určitě přejí. „Otcovství mu určitě pomůže vyspět. Bude mít zodpovědnost a rodinný život se může projevit příznivě i v jeho další kariéře.“

Změní přicházející dítě opravdu prchlivého fotbalistu v milujícího a oddaného otce? Budoucnost to již brzy ukáže.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud