28. července 2009 • 02:01

Blesk radí Spartě: Poučte se od Slavie!

Autor: Pavel Krejča
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
VŠECHNA VIDEA ZDE

A je to tady. Sparta dnes začíná boj o milionovou Ligu mistrů. Ve 3. předkole ji čeká obvyklý kat českých týmů, který Letenským setnul hlavu i loni – řecký Panathinaikos Atény. Blesk přináší Řepkovi a spol. půltucet rad, aby se vyvaroval minulých chyb a konečně soka porazil…



1. Skórujte do sítě soupeře!
Stoper Kučera si loni v prvním utkání v Praze trknul rybičkou výstavního vlastňáka. Pánové, lepší tentokrát bude zacílit do branky soupeře!

2. Proměňte každou šanci!
V posledním vzájemném střetnutí Sparta zahodila mraky šancí. Chtělo by to lépe mířit! Jinak se zase budou radovat Řekové.

3. Pozor na závěr!
V odvetě sparťané nedokázali v Aténách smazat ztrátu z prvního duelu na Letné. Prohráli gólem z poslední minuty 0:1, když Řepka neuhlídal Souzu.

4. Najděte žolíka!
Když loni Sparta v domácím duelu dotahovala, ke slušnému výkonu se rozehrál do té doby paběrkující Marek Kulič a vyrovnal.

5. Pomstěte se za Česko!
Panathinaikos Atény, to je pro české kluby noční můra. Kromě Sparty zneškodnil v poledních letech i Liberec, Slavii či Mladou Boleslav.

6. Poučte se od Slavie!
Když před dvěma lety postoupila Slavia do Ligy mistrů přes Ajax, trénoval soupeře současný kouč Atén Henk ten Cate. Připravte si na jeho taktiku hru jako sešívaní!

Vstoupit do diskuse
2
Články odjinud


Články odjinud