17. srpna 2009 • 17:11

Tévez se připravuje na hvězdnou dráhu zpěváka

Autor: int, val
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Argentinský fotbalista Carlos Tévez by rád perlil nejen na hřišti, ale i se svojí kapelou Piola Vago. Proto se rozhodl nabídnout spolupráci zpěvákům Liamu a Noeli Gallagherovi z britské skupiny Oasis.



"Já vás naučím latinské tance a vy mi dáte lekci zpěvu," plánuje Tévez, který letos překvapivě přestoupil ze slavného Manchesteru United k bohatému rivalovi ze City, jemuž bratři ze skupiny Oasis fandí.

V Tévezově kapele Piola Vago působí i jeho bratr Diego. Carlos, jako frontman skupiny, by rád získal nějakou cennou zkušenost, proto se rozhodl oslovit členy skupiny Oasis.

“Znám je velmi dobře, dá se říci, že je to nemožné žít v Manchesteru dva roky a nevědět, co jsou zač. Jsou slavní dokonce i v Argentině,” řekla fotbalová megastar.

“Jejich muzika je možná trochu odlišná od té naší, ale v určitých směrech jsme si dost podobní. Oni mají Noela a Liama a my máme mě a Diega, takže klidně by se dalo říci, že jsme taková latinská verze slavné Oasis,” dodala posila ambiciózního Manchesteru City.

Tévez vidí ve spolupráci s kapelou především šanci něco nového si odnést a svojí kapelu zviditelnit. “Mohli by nás naučit několik věcí a my bychom je zase naučili nějaké latinské tance. Byla by to velká sranda,” doufá v naplnění přání útočník City.

Tévez má do budoucna velké cíle: “Muzika je něco, čemu bych se po ukončení fotbalové kariéry rád věnoval, takže by to byla skvělá zkušenost zahrát si s těmi opravdu nejlepšími.”

Noel je obrovksým fanouškem Manchesteru a na první kolo Premier League, ve kterém City s Tévezem vyzvalo Blackburn, se přijel osobně podívat. Musel být spokojen, Manchester City vyhrál i s novou posilou 2:0.

“Je o nich známo, že jsou to velcí fanoušci City a klub milují. A já budu dělat maximum, aby tahle sezona byla pro klub ta nejúspěšnější,” uzavřel reprezentant Argentiny.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud