23. září 2009 • 16:14

Belaid šokuje: Spal jsem s celou Prahou!

Autor: Blesk Petr Žaloudek, Blesk Tomáš Belica
Vstoupit do diskuse
8
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Co dělá tuniský fotbalista Slavie Tijani Belaid (22), když nehoní balon po hřišti? Vyráží na zálety hlavním městem. Blesku to svěřila jedna jeho blízká známá, která z pochopitelných důvodů nechce být jmenována.



Jako důkaz předložila facebookovou komunikaci Belaida s jeho bývalou přítelkyní Karolínou, která je její dobrou kamarádkou.

Usvědčující SMS

Usvědčující sms Usvědčující smsFoto Blesk

SMS od Tijaniho Karolíně: Jsi jedna z největších mrch, co jsem Cenzurováno A mimochodem, dlouho už mám vážný vztah ve Francii, za rok Cenzurováno celou Prahu. Tebe Cenzurováno nepotřebuju. A v krátký době se budu ženit. Jdi Cenzurováno všechny (konec části zprávy).

„Mr... jsem s celou Prahou,“ píše reprezentant Tuniska v jedné zprávě.Moje bývalá přítelkyně dělá vše pro to, aby mě očernila a sebe zviditelnila,“ brání se Belaid.

Expřítelkyně Karolína: Podle Belaida udělá pro slávu cokoliv
Belaidova expřítelkyně KarolínaFoto Blesk


Na rozdíl od fyzického násilí, ke kterému mělo také dojít, sprostou zprávu nepopírá. „Byl jsem na ni naštvanej, tak mi známý poradil, ať to tam napíšu,“ vymlouvá se kreativní záložník.

Belaid se svojí expřítelkyní Karolínou

S údajnou přítelkyníFoto Blesk


O tom, jak velkou váhu mají jeho slova, vypovídá konfrontace textu z Facebooku s rozhovorem, který včera Blesku Belaid poskytl. „Spal jsem s jednou holkou z Darlingu (pánský klub v Praze),“ napsal fotbalista expřítelkyni Karolíně.

Snímek z doby, kdy mu to s Karolínou klapaloFoto Blesk

A jeho včerejší verze? „Nikdy jsem ji nepodvedl,“ řekl redaktorovi. Kuriózní je i Belaidovo tvrzení, že se se svojí dřívější milou již dlouho neviděl. Blesk je totiž před jedenácti dny načapal pohromadě – zrovna se bok po boku vraceli z nákupu. Podle společné známé navíc došlo i k výhrůžkám z Belaidovy strany.

„Vždy, když někam půjdeš, tak se dobře dívej za sebe. Uteč z Prahy, nebudeš tu v bezpečí!“ měl psát fotbalista Karolíně. Proč vlastně vznikla tak napjatá situace mezi bývalými milenci?

Tuniský reprezentant říká, že kvůli nevěře Karolíny s jeho nejlepším kamarádem, což vyústilo v rozchod. Jedno je jisté: Belaidovy výkony ve Slavii šly v poslední době dolů. Za to, že stále zůstává v základu Slavie, vděčí především široké marodce sešívaných.

BELAID: KAROLÍNA VŠECHNO DĚLÁ PRO SLÁVU
PRAHA (zal, bel) – Závažná obvinění na jedné straně, proti tomu snaha všechno zlehčovat. Tijani Belaid (22) mluví o své bývalé lásce Karolíně jako o pomatené ženě, co chce z pomluv něco vytřískat. Jeho odpovědi se však místy míjí s realitou...

Prý své expřítelkyni Karolíně nadáváte a vyhrožujete?

„To není pravda. Rozešli jsme se minulý rok. Podvedla mě s mým nejlepším kamarádem. Od té doby dělá vše pro to, aby mě očernila.“
Údajně jste ji uhodil?
„Nikdy jsem se jí ani nedotkl, věci se nesmějí zaměňovat. V každém páru jsou nějaké problémy. Já jsem ji nikdy nepodvedl ani nikdy neuhodil. Teď začínám nový život a nestojím o problémy.“
A kdy jste se naposledy viděli?
„Je to už dlouho. Čas od času si pošleme zprávu, ale osobně se nevídáme (pozn.: fotky Blesku ukazují, že se viděli předminulý týden).“
V SMS zprávách tvrdíte, že jste se vyspal s celou Prahou…
„Ale ne, tak to není. Byl jsem na ni naštvanej, tak mi známý poradil, ať to tam napíšu. Já sám od sebe bych to nikdy neudělal.“ (Pozn.: Rozhovor byl veden ve francouzštině)
Vstoupit do diskuse
8
Články odjinud


Články odjinud