15. října 2009 • 14:55

Beckham hvězdou utkání? Kouč Anglie byl v šoku

Autor: INT, val
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
SESTŘIH: Vancouver - Nashville 1:4. Hronkův tým tentokrát otočit nedokázal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trenér Anglie Fabio Capello byl po zápase jeho týmu s Běloruskem v šoku. Náhradníka Davida Beckhama poslal na hřiště na pouhých 31 minut a on byl přesto vyhlášen hvězdou utkání!



Nevídané! Kouč byl po středečním kvalifikačním zápase, i přes výhru svého týmu 3:0, velmi rozladěn a neskrýval hořkost nad tím, že jeho svěřenec, slavný fotbalista David Beckham, získal ocenění pro nejlepšího hráče utkání.

Bylo to o to více překvapivé, protože Beckhamův spoluhráč Peter Crouch vstřelil dvě branky a prakticky “sám” rozhodl o vítězství.

“Ano, byl jsem tím hodně překvapen. Přirovnal bych to k nedávnému vyhlášení Nobelovy ceny za mír, kterou získal prezident Barack Obama za pouhých 8 měsíců v čele USA,” řekl italský trenér, který momentálně koučuje tým Anglie.

“Nechápu, hrál pouze 30 minut a byl vyhlášen hráčem zápasu,” dodal Capello pro britský The Sun.

Beckham děkuje fanouškům
Beckham děkuje fanouškům

Beckhama nominoval jeho bývalý spoluhráč z Manchesteru United Steve Bruce, který analyzoval zápas pro stanici ITV. Nad oceněním se podivoval i sám hráč LA Galaxy David Beckham: “Nevím, jak jsem to mohl dostat. Pravda, hrávali jsme spolu se Stevem. Díky Brucie.”

Steve Bruce si ale stojí za svým: “Podle mě, David měl největší vliv na hru Anglie a to navzdory tomu, že hrál pouze 30 minut. Je na něm strašně vidět, že na šampionát do Afriky chce a v utkání to vzal za správný konec.”

Beckham se usilovně snaží dostat zpět do AC Milán, aby dokázal trenérovi Cappelovi, že fotbal stále umí na špičkové úrovni.“ Přesun do Milána je velmi blízko. Vždycky jsem říkal, že pokud mě budou chtít zpět, tak se tam rád vrátím. Na 95% ten přesun do Milána vyjde a já už to považuji za hotové.”

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud