10. července 2010 • 15:17

Otřesné! Uškrtil milenku kvůli nechtěnému dítěti

Autor: Patrik Vacek (Blesk)
Vstoupit do diskuse
9
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tenhle příběh šokoval celou Brazílii! Fotbalový brankář slavného klubu Flamengo Bruno Fernandes de Souza (25) zabil svou bývalou milenku modelku Elizu Samudio (†25) kvůli tomu, že mu chtěla dokázat otcovství dítěte. Gólman ji při hádce uškrtil, následně rozčtvrtil a tělo nechal sežrat rotvajlery! Zbylé ostatky zalil do betonu.



Blesk.cz

Neunesl, že čeká s modelkou dítě. De Souza se loni na podzim seznámil v baru s půvabnou Elizou Samudio. Během první noci s ním počala dítě. Ženatý gólman se s tím nechtěl smířit.

Elizu nutil, ať si vezme prášky na potrat a když nechtěla, tak ji bil a řval na ni. Samudio odolala obrovskému psychickému a fyzickému tlaku a dnes už čtyřměsíční dítě porodila.

Eliza Samudio chtěla jen dokázat otcovství svému exmilenci. Zaplatila za to životem.Foto Profimedia


Následně chtěla testy DNA prokázat Souzovi otcovství. Během června se ale po ní slehla zem. Podle brazilské policie ji kapitán mistrovského týmu Flamengo unesl a následně uškrtil. Spolu se svým známým její tělo pak rozřezal a hodil sežrat psům.

„Pořád jsme ještě nenalezli tělo, ale i bez toho máme dostatek důkazů, které ukazují, že Bruno de Souza a Luiz Henrique Romao spáchali vraždu,“ řekl vyšetřovatel z oddělení vražd Wagner Pinto.

Známý jihoamerický brankář, který měl nakročeno i do reprezentace, se sám přihlásil na policii poté, co na něj byl vydán preventivní zatykač. Vypovídat chce ale až před soudem.

Kriminalisty z oddělení vražd dostal na stopu de Souzův bratranec. Ten se totiž přiznal, že o vraždě Elizy Samudio věděl. V gólmanově autě byly navíc nalezeny stopy krve. O osudu dítěte, jež přišlo o matku a otec půjde za mříže, se teprve rozhodne.

Hvězda brazilské ligy brankář de Souza uškrtil exmilenku kvůli nechtěnému dítěti
Hvězda brazilské ligy brankář de Souza uškrtil exmilenku kvůli nechtěnému dítěti


Vstoupit do diskuse
9
Články odjinud


Články odjinud