13. srpna 2010 • 09:50

Roman Bednář lásku tají, ale máme důkaz

Autor: Pavel Krejča
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Žili spolu, když měl trable kvůli koupi kokainu. Dokonce byli zasnoubeni. Pak se však kanonýr Roman Bednář (27) s přítelkyní Deniz Askinovou (možná i kvůli drogám) rozešli. Teď už se zase milují. Ovšem své city před veřejností tají.



Blesk má ale důkaz, že jsou spolu. Pohledná bruneta totiž fandila útočníkovi West Bromwiche při středečním přípravném zápase Česka s Lotyšskem (4:1) přímo na tribuně v Liberci. Když skóroval, poslala mu pořádnou pusu.

Přítelkyně Romana Bednáře v hledištiFoto Archiv Blesk
Bednář nastoupil a věděl, že pokud zklame, mohou mu fanoušci jeho 15 měsíců starý skandál (kvůli němuž šel málem do vězení) nepěkně připomenout. On však skvělým výkonem všem zavřel ústa.

Při čtvrtém startu v reprezentaci vstřelil první gól a poslal do té doby marně hrající Čechy do vedení.

„Je to pro mě satisfakce, že jsem znovu v reprezentaci. Ten gól si moc užívám, prošel jsem těžkým obdobím,“ povídal Bednář. Branku jistě ale věnoval i přítelkyni Askinové.

Milá Deniz mu v hledišti držela pěsti. A i když svůj vztah tutlají, přízeň k němu rozhodně neskrývala. Na sobě měla dres se jmenovkou Bednář a při každém jeho dotyku s míčem se chvěla nervozitou.

Po jeho gólu byla v extázi. A když po hodině hry střídal, mrkli po sobě a na dálku se políbili. „Jestli tu byla má přítelkyně? No comment!“ odsekl.

Stejně reagovala na dotaz Blesku Askinova. „Bez komentáře!“ utnula telefonát. Romane, Deniz, za svou lásku se přece nemusíte stydět!

Vstoupit do diskuse
2
Články odjinud


Články odjinud