30. srpna 2010 • 08:21

Řepka utekl od manželky. Už bydlí s Erbovou

Autor: Patrik Vacek (Blesk), ab
Vstoupit do diskuse
28
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hádky a nadávky vyměnil za klídek a pravidelný sex. Fotbalista Sparty Tomáš Řepka (36) utekl od manželky Renáty na »vnadnou« hruď modelky Vlaďky Erbové (29). Obránce už neunesl peklo, které mu dělala jeho žena kvůli prsaté milence, a tak teď bydlí společně právě s ní a cítí se u ní jako v ráji.



Podvádění mu neprošlo a rozzuřená manželka Renáta se s řízným obráncem, který je prý doma krotký jako beránek, dennodenně hádala. Podle informací Blesku nevěrnému Řepkovi v návalu vzteku žiletkou rozřezala většinu oblečení a dokonce mu prý zničila jeho luxusní bílý sporťák McLaren Mercedes SLR za 14,5 milionu korun!

Tomáš Řepka ve svém luxusním Mercedesu, se kterým nyní parkuje před domem Vlaďky ErbovéFoto Ladislav Křivan (Blesk)

Právě tento vůz spojil před rokem dohromady Tomáše s Vlaďkou. Při focení pro kalendář jednoho autosalonu Řepka zapůjčil svůj vůz a Erbová u něj pózovala. Tehdy mezi fotbalistou a modelkou přeskočila jiskra a od té doby to spolu táhnou.

Z jejich vztahu se stalo veřejné tajemství. Blesk je několikrát přistihl spolu, ale pokaždé oba popírali, že spolu cokoliv mají. „Jsme jen přátelé,“ svorně oba tvrdili.

Vlaďka Erbová a Tomáš ŘepkaFoto ImpeXcar

Teď už ani nemá smysl něco tajit. Řepka teď v klidu odjíždí z tréninku v černém audi, které patří prsaté modelce a zamíří přímo do jejího hnízdečka lásky na Praze 6, kde teď stoper našel ve zlých časech azyl.

„Nehodlám mluvit o svém soukromí a dělit se o něj s národem,“ odbyla Erbová Blesk na dotaz, jestli u ní bydlí Řepka. Ten se prý chystá na rozvodovou bitvu o miliony. V neděli však stoperova manželka nebrala telefon, aby se vyjádřila. „Rozvod je věc pana Řepky. To si vyřeší sám,“ prohlásila jen Erbová.

Vstoupit do diskuse
28
Články odjinud


Články odjinud