29. prosince 2010 • 15:13

Vánoce Maradony: Matka měla infarkt, sestry přepadli!

Autor: ČTK, spo
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Diego Maradona letos prožil hrozné Vánoce! Nejprve jeho 81letá matka Dalma Salvadora Franco měla infarkt, a pak všechny sourozence po návratu z nemocnice přepadli a okradli ozbrojení muži!



Raúl "Lalo" Maradona, bratr slavného fotbalisty a bývalého trenéra Argentiny, novinářům řekl, že on a sestry byli napadeni lupiči, když jeli domů z návštěvy matky v nemocnici v Buenos Aires.

Raúlovi se údajně podařilo uprchnout a zavolat policii. Sestry byly propuštěny jen chvíli nato. Všichni naštěstí vyvázli z loupežného přepadení bez zranění.

Ještě před šťastným koncem přepadení se ale všichni tři museli vzdát šperků, kreditních karet a hotovosti. Podle Raúla lupiči nevěděli, že narazili na sourozence slavného fotbalisty.

Slavný turnaj si nemohl nechat ujít ani Maradona
Slavný turnaj si nemohl nechat ujít ani Maradona

K přepadení došlo, když Maradonovi sourozenci zastavili na semaforu. Okamžitě je předjel černý vůz Citroen C3. „Myslel jsem si, že je to nějaký známý a chtěl jen zavtipkovat,“ uvedl Raúl.

Z auta však vyskočili dva muži, kteří mu vzápětí vyhrožovali zbraní namířenou na jeho hlavu. Poté nasedli do auta a následovali černý Citroen.

Raúl po chvíli využil nepozornosti zlodějů, vyskočil z auta a utekl na nejbližší policejní stanici. Během úniku slyšel, jak jeho pláčicí sestra žádá kriminálníky, aby nestříleli.

„Chci se omluvit rodině za to, že jsem své mladší sestry vystavil nebezpečí, ale pak jsem je zachránil,“ radoval se Raúl, který za poslední roky zažil již své páté loupežné přepadení.

Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud