18. ledna 2011 • 15:16

Exot Wilfried frajera Řepku těžce poučil

Autor: Františka Čížková
Vstoupit do diskuse
4
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

MÓDNÍ POLICIE - Kontroverzní solitér Sparty, sedmatřicetiletý obránce Tomáš Řepka, křtil svou literární zpověď Rebel. Na party přišel i jeho klubový kolega, fotbalový útočník Bony Wilfried. Dvaadvacetiletý fešák z Pobřeží slonoviny, který se svou přítelkyní dali Řepkovi a jeho milované Vlaďce Erbové lekci ve stylingu.



Wilfried si na křest Řepkovy knížky obul hladká rumělková perka s klínky z gumy, aby se boty lépe nazouvaly. Oblékl módně úzké džíny a se střevíci barevně sladěnou košile. Drze navrstvil krátké na dlouhé a za dominantu outfitu zvolil oslnivou atlasovou vestičku. Mimochodem i ta nesla akcent rudé...

Červené boty vždy působí sexy – to i na mužích. A za oblekovou vestičku by se nemusel stydět ani parádník Alexander Dumas. Bony v ní trapně nevypadal, což by většině jiných pánů jistě hrozilo. Wilfried je zkrátka exot se vším všudy, který umí extravaganci prodat, ke svému typu si ji dovolit.

Éterická přítelkyně Bonyho k němu svým oblečením ladí. Hladký strečový top, kovovými nýty decentně zdobené kožené kalhoty, kozačky na jehle a luxusní doplňky.

Křest autobiografie Tomáše Řepky Rebel
Křest autobiografie Tomáše Řepky Rebel

Sladká Barbie to kupodivu není, ale značková kočička rozhodně je. Monolit černé s akcentem šedé v páru příjemně tlumil efektní, pro někoho možná cirkusový styling Wilfrieda.

Tento pár to každopádně natřel hvězdným hrdličkám večera Řepka – Erbová. Za šaramantního frajera, malé českého Beckhama považovaný a značkami Armanni věčně olepený Řepka na křest své knihy zvolil bavlněné triko s velkoplošným tržnicovým potiskem, který má svou slávu dávno za sebou.

Top s nápadným dezénem zvolila i Erbová – z rukávku čouhaly nitě z overlockového lemu. A festovní ramínka sportovní podprsenky také měla ke glamour pelu daleko. Tomu říkám módní blikanec ve dvou.

Tomáš s Vlaďkou v porovnání s Bonym a jeho kalupinkou vypadali jako čeští turisté, kteří vyhráli zájezd na Pobřeží slonoviny od supermarketu...

Tomáši Řepkovi nelze charisma upřít a leckdo jej na poli módy může považovat za malého českého Beckhama. Jeho (nyní již oficiální) milá modelka Vlaďka tíhne k sportovní eleganci. O to víc šokuje, co ti dva oblékli na křest knižní Tomášovy zpovědi.
Tomáši Řepkovi nelze charisma upřít a leckdo jej na poli módy může považovat za malého českého Beckhama. Jeho (nyní již oficiální) milá modelka Vlaďka tíhne k sportovní eleganci. O to víc šokuje, co ti dva oblékli na křest knižní Tomášovy zpovědi.Foto Pavel Machan BLESK
Wilfried umí těžit ze svého exotického vzhledu, který mnohé unese. A jeho přítelkyně je mu dobrým a veskrze dráždivým decentním protipólem.Foto Pavel Machan BLESK
Wilfried umí těžit ze svého exotického vzhledu, který mnohé unese. A jeho přítelkyně je mu dobrým a veskrze dráždivým decentním protipólem.

Vstoupit do diskuse
4
Články odjinud


Články odjinud