19. ledna 2011 • 04:59

Sexbomba Erbová: Chci další dítě. S Řepkou!

Autor: qp, lara
Vstoupit do diskuse
15
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEOROZHOVOR - Asi nebude trvat dlouho a Tomáš Řepka do toho potřetí práskne! Jeho partnerka Vlaďka Erbová v rozhovoru pro Blesk.cz připustila, že by miminko se slavným fotbalistou chtěla. Otázkou je kdy. „Třeba až ukončí kariéru,“ přemýšlí.



Videorozhovor s Vlaďkou Erbovou
Video se připravuje ...

Tomáš Řepka v pondělí na křtu své knihy popsal svou milou Vlaďku Erbovou jako nejdůležitější osobu v jeho životě. Když se o tom česká sexbomba dověděla, byla nadšená.

Tomáši Řepkovi nelze charisma upřít a leckdo jej na poli módy může považovat za malého českého Beckhama. Jeho (nyní již oficiální) milá modelka Vlaďka tíhne k sportovní eleganci. O to víc šokuje, co ti dva oblékli na křest knižní Tomášovy zpovědi.Foto Pavel Machan BLESK

„To opravdu říkal? Aha. Tak teda. Tééda. Když to říkal, tak to tak asi je. Jsem z toho mile překvapena,“ usmívala se spokojeně Erbová.

Ta by nejraději měla Řepku celý den doma. Fotbal mu to však neumožňuje. A tak si v hlavě pohrává s myšlenkou, co všechno budou dělat, až ukončí profesionální kariéru.

„Hrozně se na to těším. Uděláme si takovou domácí pohodu. Budeme si moct konečně užívat hezké víkendy jako rodina. Budeme moct odjet kdykoliv na dovolenou…“

Anebo si budou moci udělat miminko.

„Druhé dítě bych určitě chtěla. Ale kdybych v nejbližší době čekala dítě, nikomu by to nepomohlo,“ sdělila Blesku Erbová.

Proč? To neprozradila. Dítě však vyhlíží v blízké budoucnosti. „Samozřejmě bychom chtěli, ale není to nic jakože ano nebo že ne. Necháváme to osudu. Jestli časem bude, tak bude. Teď máme jiné starosti,“ doplnila.


Erbová se tak dost možná druhého potomka dočká až ve chvíli, kdy Řepka skoncuje s fotbalem. To si ale ještě musí počkat. Rok a půl, tuší modelka.

Při focení se Vlaďka hodně nasmála, tak se snažila k Tomáši přitulit.Foto Tree of Life

„Tomáš si může přát, že bude hrát dalších dvacet let. Ale jde o to, jestli mu to tělo umožní a bude zdravý,“ uvědomuje si Erbová.

Zároveň ale ví, že Řepkovi bude v tu chvíli smutno. Jak sám říká: Nastane polosmrt. „Fotbal je jeho život. Jeho práce. Já jsem k fotbalu jenom doplněk. I když to ale pro něj bude smutné období, tak se ho budu snažit maximálně podpořit. Časem určitě bude rád za ten klid a pohodu,“ věří.

Proti případnému miminku jistě nebude protestovat ani babička, Řepkova matka Helena Švecová. Ta si s Erbovou náramně rozumí a fandí jí.

„Už jsem poznala velkou část Tomášovy rodiny. A strašně mě to baví. Cítím, že to není nic hraného. Je to přirozené. Mají mě rádi. Tomášova maminka Helenka je úžasná. Od první chvíle jsme si rozuměly. Náš vztah je hezký,“ prozradila Erbová.

A také pochválila Švecovou, že Řepku dobře vychovala a udělala z něj skvělého člověka.

Tomáš Řepka na křestu své knihy Rebel
Tomáš Řepka na křestu své knihy Rebel

Vstoupit do diskuse
15
Články odjinud


Články odjinud