7. února 2011 • 17:38

Waka waka Piqué: Ano, chodím se Shakirou!

Autor: kub
Vstoupit do diskuse
5
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tak už je to oficiální! Stoper FC Barcelona a španělské reprezentace Gerard Piqué oficiálně přiznal svůj vztah s populární zpěvačkou Shakirou. Učinil tak prostřednictvím sociálních sítí Twitter a Facebook.



Čtyřiadvacetiletý obránce zveřejnil na Facebooku snímek, na kterém je se Shakirou ve společnosti svého parťáka Carlese Puyola, jeho snoubenky Maleny Costaové a několika dalších přátel.

Učinil tak prý na radu trenéra Barcy Josepa Guardioly, který měl strach, že tlak bulvárních médií bude mít neblahý vliv na Piquého formu.




O vztahu vysokého fotbalisty a malinké zpěvačky se spekuluje už nějaký čas. Konkrétně a intenzivně od poloviny ledna, kdy Shakira oznámila konec jedenáctiletého zasnoubení s Antoniem de la Ruou, který jí zároveň dělal manažera.

Alena Šeredová si ráda užívá s Buffonem leháro na pláži.
Alena Šeredová si ráda užívá s Buffonem leháro na pláži.


Když list El Periodico tehdy napsal, že Shakira si našla náhradu právě v Piquém, označila to umělkyně v žertu za „wakaplky“. Narážela tím na název svého hitu Waka Waka, který byl oficiální hymnou loňského mistrovství světa ve fotbale.

Také Piqué jen mlžil: „Jsme pouze přátelé, nic víc.“

Od té doby ho však na každém kroku pronásledovali paparazzové, kteří měli slíbeno za společný snímek hvězdného páru údajně až 150 tisíc eur.

Piqué jim tedy svým coming-outem alespoň trochu vypálil rybník.
kub



Vstoupit do diskuse
5
Články odjinud


Články odjinud