10. května 2011 • 15:56

Ronaldo studuje herectví, zahraje si roli lupiče

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kuchta už může být u Haška nad čárou. Ale triko Belmondo je výsměch
Po zlatém gólu jsem nevěděl, co mám dělat, vzpomíná Hlaváč
VŠECHNA VIDEA ZDE

Brazilský fotbalista Ronaldo se krátce po konci hráčské kariéry pokouší prosadit na filmových plátnech. Na sociální síti twitter oznámil, že dostal roli v chystaném hollywoodském filmu Open Road brazilského režiséra Marcia Garcíi. Podle časopisu France Football má jít o roli bankovního lupiče.



"Začínám studovat herectví. Beru to velmi vážně," sdělil čtyřiatřicetiletý Ronaldo, který kvůli častým zdravotním problémům v únoru definitivně ukončil fotbalovou kariéru.

Získal dvakrát cenu pro nejlepšího fotbalistu světa a Brazílii dovedl k dvěma titulům světových šampionů. V Evropě oblékal dresy PSV Eindhoven, Barcelony, Interu Milán, Realu Madrid a AC Milán.

Natáčení filmu by mělo začít v Los Angeles na počátku června, premiéra je plánovaná na srpen 2012. Vedle Ronalda si ve filmu zahrají již zkušení herci Juliette Lewisová a Andy García.

Ronaldo není prvním fotbalistou, který se pouští na filmovou dráhu. Legendární Pelé si spolu s Angličanem Bobbym Moorem zahrál po boku hvězd Sylvestra Stallonea a Michaela Cainea ve filmu Vítězství.

Hned v několika rolích se objevil Francouz Eric Cantona a slavnější jako herec než jako fotbalista je Vinnie Jones, který dostává i hlavní role.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud