14. ledna 2012 • 13:13

Dcera šéfa F1 formulí nejezdí: Kdo se chce projet s Petrou?

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTOGALERIE – Extravagance slavných a bohatých nezná mezí. A pro jejich děti to snad platí dvojnásob. Důkazem je i Petra, dcera šéfa závodů formule 1 Bernieho Ecclestona. Snad aby nikdo nezapomněl, že má na silnici čest s rodinou od rychlých vozů, nechala si svůj luxusní vůz pojmenovat – po sobě.



Kdo by čekal, že se dcera bosse závodů formulí bude vozit v superrychlém žihadle, byl by překvapen. Petra Ecclestone dává přednost komfortu a luxusu robustního vozu značky Range Rover.

I když, Range Rover... Přesněji řečeno, Petra jezdí Petrou – třiadvacetiletá krasavice se totiž nehodlala spokojit s továrním označením vozu a nechala si auto hezky "podepsat". Každý účastník silničního provozu hned pozná, o koho jde.

V porovnání s některými výstřelky Ecclestonových dcer je však pojmenování miláčka se čtyřmi koly ještě celkem normální. Posuďte sami.

Za téměř třicet milionů korun si Petra nedávno koupila vanu z křišťálu. Jindy spolu se sestrou Tamarou utratily přes tři miliardy korun za londýnské nemovitosti. Dcery Ecclestonovy se prostě nebojí utrácet. Ani šokovat.

Třeba když starší Tamara nafotila svůdný kalendář v až příliš těsných bikinách. Nebo když tatínek vysázel za loňskou svatbu mladší Petry s podnikatelem Jamesem Stuntem v přepočtu 135 milionů korun.

Bernie Ecclestone na svatbě své dcery Petry
Bernie Ecclestone na svatbě své dcery Petry

Vstoupit do diskuse
2
Články odjinud


Články odjinud