3. února 2012 • 11:45

Trapas Cibulkové: Při skoku do bazénu přišla o podprsenku

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
27

VIDEO | Není to žádná sranda zahrát si v televizní reklamě. Nikdy nevíte, co vás  překvapí. "Ještě že to není přímý přenos," možná si pomyslela při natáčení  svého prvního komerčního spotu tenistka Dominika Cibulková. Při skoku do  bazénu ji totiž spadla podprsenka. A štáb se bavil!



Šestnáctá hráčka světa se v rámci natáčení televizní reklamy předvedla jako svůdná slečna koupající se s muži ve vířivce, ale i třeba skákající do bazénu. A právě skok do vody se jí stal osudný, protože nepříliš dobře připevněná podprsenka sklouzla z jejího těla.

Ještě že byla jednadvacetiletá hráčka z velké části schovaná pod vodní hladinou. "Skoro jsem se hanbou propadla. Horní díl plavek jsem musela vylovit," popisuje úsměvnou situaci slovenská jednička.

Rodačka z Bratislavy si tak musela svůj skok do bazénu zopakovat.

"Znovu mě nalíčili, protože se mi makeup ve vodě roztekl. Byla to fakt zábava, štáb se mohl popukat smíchy. Ale takové věci se stávají. Od té doby si při skoku do vody dávám pořádný pozor," líčila pro cas.sk s nadhledem nezvyklou situaci Cibulková.

Je otázkou, zda bude mít semifinalistka French Open z roku 2009 důvod k úsměvům i po víkendu, kdy Slovensko čeká souboj ve druhé světové skupině Fed Cupu s nebezpečnou Francií.



Vstoupit do diskuse
27
Články odjinud


Články odjinud