13. března 2012 • 15:20

Cholerik Ibrahimovic: Na co, k***a, čumíš, řval na novinářku

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Pořádnou dávku fotbalového talentu nadělily sudičky do vínku švédskému útočníkovi Zlatanu Ibrahimovicovi. Ale stejně jako u jeho některých kolegů z Manchesteru City zapomněli na trošku slušného vychování.



Svojí temperamentní povahu forvard AC Milán ukázal již několikrát, když například na tréninku kopl "z legrace" kolegu z týmu do zad, či soupeři zasadil ránu dlaní do obličeje.

A teď? "Na co, k***a, čumíš," zařval na nešťastnou reportérku potom, co se ho novinářka zeptala na jeho údajné spory s koučem italského giganta Massimilianem Allegrim.

Ten měl vzniknout po debaklu AC Milán na hřišti Arsenalu, kde lídr italské ligy padl 0:3. (díky vítězství z prvního zápasu 4:0 postoupil do čtvrtfinále AC Milán). Ibrahimovic si stěžoval na systém hry, který svým svěřencům Allegri naordinoval.

Na hlavu žurnalistky nemířila "jen" sprostá nadávka. Směrem k překvapené novinářce přilétla i čelenka, kterou po ní horkokrevný útočník hodil.

A že ho celá situace musela pořádně namíchnout. Konflikt totiž vznikl po nedělním utkání italské Serie A, kdy favorizovaný tým ze San Sira porazil Lecce 2:0, když k vítězství přispěl jednou brankou i Zlatan.

A reakce klubu? "Ibrahimovic reportérce telefonicky objasnil nedorozumění," píše se na internetových stránkách klubu.

VIDEO: Ibrahimovic si servítky nebere



Zlatan Ibrahimovič se nechal nesmyslně vyloučit a hrozí mu několikazápasový trest
Zlatan Ibrahimovič se nechal nesmyslně vyloučit a hrozí mu několikazápasový trest

Vstoupit do diskuse
2
Články odjinud


Články odjinud