19. března 2012 • 18:20

Tamara Ecclestone a její Omar. Dcera šéfa F1 chodí s trestancem!

Autor: bk
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
SESTŘIH: Slovácko - Sparta 2:4. Letenští jsou o krok blíž k titulu, zářil Kuchta
SESTŘIH: Plzeň - Mladá Boleslav 3:0. Jasná záležitost, hosté se zvedli až v závěru
VŠECHNA VIDEA ZDE

Krásná Tamara Ecclestone (27), dcera miliardáře a šéfa formule 1 Bernieho Ecclestonea (81), má už dva roky vážnou známost. Jejím vyvoleným je úspěšný realitní makléř Omar Khyami (38). Ten má za sebou divokou minulost. Za podvodné obchody dokonce seděl 18 měsíců ve vězení!



Tamara se spolu se sestrou Petrou (23) ráda vyráží do společnosti, často vymetá večírky pro celebrity. Už dva roky chodí s úspěšným obchodníkem Omarem Khyamim.

"Vím, že Omar je ten pravý. Nikdy jsem nebyla tak šťastná, chceme se vzít," nechala se slyšet pohledná dcera prezidenta formule 1.

Její milý za sebou má velmi pestrou minulost. Za obchodování s kradenými hodinkami seděl 18 měsíců ve vězení, má pověst problematického násilníka.

Tamara Ecclestone, dcera šéfa formule jedna Bernieho Ecclestonea, se svým partnerem Omarem KhyamimFoto www.exposay.com

Ecclestonově starší dceři tyhle věci pravděpodobně nevadí. Oba se chtějí nastěhovat na zámek, do kterého Tamary otec při koupi a rekonstrukci vrazil v přepočtu 1,8 miliardy korun!

Dcera šéfa formule 1 Bernieho Ecclestonea Tamara upoutala pozornost fotkami, kde vystavila své vnady v poněkud malých bikinách.
Dcera šéfa formule 1 Bernieho Ecclestonea Tamara upoutala pozornost fotkami, kde vystavila své vnady v poněkud malých bikinách.

Vstoupit do diskuse
2
Články odjinud


Články odjinud