12. října 2012 • 12:05

ODHALENÍ: Ronaldo měl trojku v šatně na Nou Campu, píše španělský novinář

Autor: bk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Požár: Říkali mi, že Krejčího jako stopera neprodáme. Pomůže mu, když...
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Když byl na vrcholu, u nohou mu ležel celý fotbalový svět. Brazilec Ronaldo si v dobách největší slávy vychutnával dámskou přízeň s opravdovou vášní. Jak píše v knize Za zavřenými dveřmi španělský novinář Lluis Lainz, Ronaldo pořádal divoké orgie přímo v šatně fotbalového chrámu Barcelony na Nou Campu.



Momentálně bojuje s nadváhou, s nafouklým břichem nepřipomíná obávaného kanonýra a nejlepšího fotbalistu planety.  Nabraná kila shazuje v přímém přenosu brazilské reality show. V dobách, kdy řádil v dresu Barcelony, byl ale Ronaldo pořádný "kanec".

Španělský novinář Lluis Lainz vydal novou knihu Za zavřenými dveřmi, kde mapuje 113letou historii fotbalové Barcelony. Věnuje se v ní i Ronaldovi, který v klubu zářil v letech 1996 a 1997.

Na tehdy dvacetiletého mladíčka, budoucího dvojnásobného majitele Zlatého míče a nejlepšího střelce historie mistrovství světa, letěly fanynky z celého Katalánska. Dokládá to i historka španělského novináře.

Ronaldo ještě mladší a hubenější (v roce 2005) sleduje Raicu Oliveiro na módní přehlídce
Ronaldo ještě mladší a hubenější (v roce 2005) sleduje Raicu Oliveiro na módní přehlídce


"Ronaldo zamířil z Nou Campu na večeři, o pár hodin později se na stadion vrátil, šly s ním dvě ženy. Všiml si jich pracovník bezpečnostní služby, který okamžitě zpozorněl. Po chvíli váhání se rozhodl jít za ním do šaten zjistit, jestli něco nepotřebuje. Překvapený muž pak viděl, jak si Ronaldo na gauči užívá sexu ve třech," popisuje v knize Lainz.



Tehdejší prezident klubu Josep Lluís Núñez Ronalda brání. "Nechápete, že šlo o dvacetiletého chlapce, který má rád zábavu?" snažil se zlehčit útočníkův zálet.

Celá historka kontrastuje s tím, jak Ronaldo dopadl. Šestatřicetiletý Brazilec byl kvůli zdravotním problémům nucen ukončit kariéru a do formy se vrací v reality show.

VIDEO: Brazilec Ronaldo shazuje kila v reality show

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud