22. září 2012 • 12:21

Ronaldo se pouští do boje s kily. Tuk ukáže v reality show

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už několikrát sváděl bývalý fotbalový kanonýr Ronaldo neúspěšně boj s nadváhou, teď bude shazovat nadbytečné kilogramy před televizními kamerami. Slavný Brazilec se zúčastní reality show s názvem Fantástico a po tři měsíce každou neděli, počínaje touto 22. září, divákům ukáže, jak se na něm dieta a cvičení projevují.



"Už jsem v životě zkusil spoustu věcí a tohle rozhodně nebude jednoduché. S váhou fakt nemám dobrý vztah. Ale jdu do toho s nadšením," prohlásil pětatřicetiletý bývalý fotbalista, jeden z nejlepších v historii.

Ronaldo je dvojnásobným mistrem světa z let 1994 a 2002, třikrát vyhrál anketu o nejlepšího hráče planety, jenže když loni s fotbalem skončil, váha i kvůli problémům se štítnou žlázou šla rapidně nahoru. "Už je to skutečné trauma," přiznal televizi Globo.

Jednou z motivací pro něj je i to, aby byl fit do charitativního zápasu s další bývalou hvězdou a spoluhráčem z Realu Madrid Zinédinem Zidanem v prosinci v brazilském Portu Alegre.

Navíc je Ronaldo i po skončení kariéry stále na očích veřejnosti, protože je členem organizačního výboru mistrovství světa, které bude Brazílie za dva roky hostit.

Na konci kariéry už Ronaldo na hřišti připomínal spíše kuličku
Na konci kariéry už Ronaldo na hřišti připomínal spíše kuličku

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud