Fotbalisté Sparty slavili, že přežili soustředění
Koncem června se vrátili ze soustředění v Rakousku, kde se připravovali na novou sezonu. Hned dva dny po příjezdu fotbalisté mistrovské Sparty hodovali ve známé pražské restauraci U Pinkasů.
Sparťané si pochutnávali na samých dobrotách – šunka od kosti, řízečky a došlo i na tataráčky s topinkami jako v dobách trenéra Františka Straky.
Hráči si na zahrádce připíjeli na to, že úspěšně zvládli tvrdou tréninkovou dřinu, pivem, červeným vínem a tupláky, kde byla namíchaná kola s rumem.
Až na kapitána Tomáše Řepku přišli všichni letenští fotbalisté. Ten se raději věnoval rodině anebo možná vnadné modelce Vlaďce Erbové, se kterou má už dlouho pletky.
Žezla vůdce kabiny se místo Řepky chopil veterán Jaromír Blažek, skvěle se bavil i jeho brankářský kolega Daniel Zítka.
Jen přísné trenéry Jozefa Chovance s Martinem Haškem sparťanští kluci z jasných důvodů nepozvali...