17. ledna 2014 • 12:42

Murrayho matka už má "příšerné" triko od Štěpánka: Ten dárek miluju

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hraješ výborně, ale triko máš příšerné. Tohle vzkázala Judy Murryová, matka světové čtyřky tenisového žebříčku, Radkovi Štěpánkovi během loňského finále Davis Cupu se Srbskem. Český tenista teď dodržel slib, když bývalé hráčce vítězné triko s českým lvem předal. 



Při listopadovém finále Davis Cupu mezi Českem a domácím Srbskem si Judy Murryaová neodpustila malé rýpnutí do Radka Štěpánka. Českému bojovníkovi zkritizovala triko v národních barvách, kde nechyběl dvouocasý lev se státním znakem.

"Jediné, co se mi na Štěpánkovi nelíbí, je jeho triko. Je příšerné," napsala matka wimbledonského vítěze Andy Murrayho během finálového klání na Twitter, po němž čeští tenisté slavili zisk druhého Davis Cupu po sobě.

Na sociální síti na její tweet ihned reagoval Tomáš Berdych. Nejlepší český hráč ji vyzval, aby mu poslal adresu, že jí Štěpánkův daviscupový trikot pošle.

K předání vítězného dárku došlo nyní během Australian Open. Čeští šampioni opravdu připravili jedno triko, Štěpánek na něj pro Murryaovou napsal i věnování. Matku úspěšného skotského tenisty tohle gesto opravdu potěšilo.

"Ten dárek naprosto miluji. Děkuji Štěpánkovi s Berdychem, mým českým přátelům. Jak pozorné," napsala na Twitter.

Český hráčům zase může dělat radost fakt, že oba v Melbourne zůstávají v soutěži. Radek Štěpánek spolu s Leandrem Paesem ve čtyřhře, Tomáš Berdych jako jediný český zástupce v osmifinále mužské dvouhry. 

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud