28. ledna 2016 • 09:00

Vzpoura dinosaurů! Štěpánek mě nabíjí, říká Nestor. Je jim celkem 80

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
SESTŘIH: Vancouver - Nashville 1:4. Hronkův tým tentokrát otočit nedokázal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tihle dva se hledali, až se našli. Český tenisový veterán Radek Štěpánek se dal dohromady s parťákem, který se jmenuje Nestor. Těm dvěma je dohromady 80 let a jsou to čerství finalisté grandslamového Australian Open.



První turnaj jim vůbec nevyšel, v Brisbane Daniel Nestor s  Radkem Štěpánkem prohráli hned v první kole. Teď ale tenhle česko-kanadský pár válí. Jako nenasazení dokráčeli až do finále prvního grandslamu roku, kde vyzvou Jamieho Murrayho s Brunem Soaresem, nasazené sedmičky.

Radek Štěpánek vyrazil v Melbourne i do kina. S Novakem Djokovičem a symbolicky na film The Revenant, tedy Zmrtvýchvstání.
Radek Štěpánek vyrazil v Melbourne i do kina. S Novakem Djokovičem a symbolicky na film The Revenant, tedy Zmrtvýchvstání.

Třiačtyřicetiletý Kanaďan se srbskými kořeny si pochvaluje, jak ho Štěpánek na kurtu dobíjí. „Má ohromnou energii. Je to někdo, proti komu by se mi hrát nechtělo, ale užívám si, když ho mám na mé straně, to je jasné,“ lebedil si Nestor nad novým parťákem už před semifinále.

„On je lídr, dělá to výborně. Když má někdo tolik energie, je snadné se od něj dobíjet. Opravdu jsem za ta léta neměl parťáka, jako je on. A proto si tu zkušenost užívám,“ prohlásil Nestor, který před dvěma týdny dosáhl jako první tenista v historii na rekordní tisící vítězství ve čtyřhře.

Australskou jízdu si užívá i Radek Štěpánek, který bezprostředně po semifinálovém vítězství umístil na svůj facebookový profil oslavnou fotku. S Nestorem prý ukazují, že jsou ve finále Australian Open, napsal Štěpánek, který v jednom z předchozích příspěvků před návštěvou kina s  Novakem Djokovičem vtipkoval, že je dinosaurus. Tahle dvojka dinosaurů si ovšem v sobotu zahraje o grandslamový titul.

Najdete jeden rozdil oproti minule radosti v satne? Na tehle ukazujeme, ze jsme ve FINALE Australian Open!!!! (Kdo me minule nenasel, tak dnes mam bile trenky.)

Zveřejnil(a) Radek Stepanek dne 27. leden 2016

Mame radost! Velikou. Uz jsme s partakem v semifinale (ja jsem ten se zatatou pesti).

Zveřejnil(a) Radek Stepanek dne 25. leden 2016
Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud