24. září 2012 • 15:05

Finále Fed Cupu je skoro vyprodané. To je jak na Jágra, žasne Kvitová

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sen českých tenistek, že si zahrají finále Fed Cupu na domácí půdě před vyprodanou O2 Arenou, se pomalu ale jistě stává skutečností. Podle informací pořádající agentury už jsou ke koupi pouze poslední vstupenky z uvolněných blokací. Předprodej přitom začal v pondělí brzy ráno.



"Když jsem si minulý týden na tiskové konferenci přála hrát před plnou halou, netušila jsem, že vyprodáno bude během jednoho dne. To už je stejné jako na Jardu Jágra!" raduje se z informace o mizejících lístcích Petra Kvitová.

"Je to úžasné, moc se těším na halu plnou českých fanoušků," dodává česká jednička, která zároveň láká na svou exhibici s Marií Šarapovovou. "Pár set zbývá, ale neváhejte, pokud nám chcete fandit live," uvedla Kvitová.

Tým Petra Pály se utká o druhý triumf ve Fed Cupu se Srbkami 3. a 4. listopadu. "Když ráno v 1 hodinu začal předprodej, netušili jsme, co se děje, ale v 8, když bylo možno kupovat vstupenky přes internet, bylo jasno, jak velký zájem o finále Fed Cupu je," potěšilo i majitele pořádající České sportovní Miroslav Černošek.

"Přes polovinu dolního patra O2 areny se rozprodalo jen na terminálech Sazky, pak vstupenky do internetového prodeje doslova mizely před očima. Ukázalo se, že tuzemští fanoušci ocení kvalitní sportovní akci a přijdou fandit," dodal.

Kouč českých tenistek Petr Pála doufal, že ještě nějaké lístky ukořistí pro své blízké. "To snad ani není možný! Snad na mě ještě nějaké zbudou. Je to super, hrát před plným hledištěm. Holky si takovou atmosféru zaslouží a jistě i užijí, všechny nás čeká velký sportovní svátek," věří trenér úspěšného týmu.

V O2 Areně by se mohlo odehrát i finále Davis Cupu, ve kterém čeští tenisté přivítají Španěly, o místě konání ale není kvůli termínové kolizi ještě jasno.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud