24. října 2020 • 07:15

Sakkariová po postupu do semifinále: Chci projít do světové TOP 10

Autor: TV iSport
Vstoupit do diskuse
0
Video patří k placenému obsahu iSportu
Odemknout video
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Maria Sakkariová po prvním prohraném setu otočila zápas s Ons Džabúrovou z Tuniska a na J&T Banka Ostrava Open 2020 si zahraje semifinále s běloruskou favoritkou Azarenkovou. Pětadvacetileté Řekyni se v samém závěru letošní tenisové sezony nadmíru daří, ostatně na českém turnaji ve druhém kole odstranila z cesty i nasazenou jedničku Elinu Svitolinovou. A ve videorozhovoru pro iSport.cz prozradila, že hodlá zamířit do světové TOP 10.



Proti Džabúrové ovšem ztratila první sadu a nedařilo se jí ani v úvodu té druhé. Pak ovšem zavelela k obratu ziskem devíti gamů v řadě a po hodině a čtyřiceti minutách mohla oslavit cennou výhru. „Džabúrová je velmi nevyzpytatelná. Hraje odlišně oproti jiným hráčkám, nepředvádí obvyklý tenis. Byla pro mě velmi těžkou soupeřkou, po prvním prohraném setu jsem byla dole, ale dokázala jsem se vrátit zpátky do hry,“ vyprávěla mladá Řekyně.

Sakkariová ostravským podnikem končí letošní náročnou sezonu ovlivněnou koronavirovou pandemií. Zároveň se ale pomalu bude chystat na lednové Australian Open. V moravskoslezské metropoli se jí líbí, a tak si pochvaluje, že si ročník protáhla i po Roland Garros. „Kurt mi sedí, fyzicky se cítím výborně a svěže. Podmínky jsou zatím skvělé, takže si nemám na co stěžovat.  Většina z nás tady brzy odletí do Austrálie. Už teď pracuji na věcech, které budu moct použít v příští sezoně. Bylo správné rozhodnutí sem přijet nekončit už v Paříži,“ pokračuje sympatická tenistka.

Pro další měsíce si rodačka z Atén nedává vůbec malé cíle. „Chci v mé hře udělat nějaké menší změny a pracovat na své mentalitě. Ráda bych prošla do TOP 10 a koneckonců, proč nemířit ještě výš,“ dodala.

Více ve VIDEU.

Vstoupit do diskuse
0

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud