23. října 2020 • 19:20

Tenistka Cetkovská o zraněních i šoku z konce kariéry: Věřila jsem, ale...

Vstoupit do diskuse
0
Video patří k placenému obsahu iSportu
Odemknout video
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Její kariéra mohla být ještě mnohem lepší, nebýt neustálých zdravotních potížích, kvůli kterým se ani nemohla rozloučit. Petra Cetkovská (35) na okruhu WTA Tour vyhrála dva turnaje ve čtyřhře a v roce 2011 si zahrála finále dvouhry v New Havenu. V rámci okruhu ITF získala dvacet tři titulů ve dvohře a dvacet pět ve čtyřhře. Další tenisové úspěchy ale už ale nepřidá.



“Zážitků za moji kariéru bylo strašně moc, jsem za to doopravdy vděčná! Každá zkušenost měla něco do sebe, každá byla jiná a největší zadostiučinění pro mě bylo, když jsem se vracela po operaci kyčle a porazila jsem v New Yorku ve druhém kole Carolinu Wozniacki,” vypráví Cetkovská ve studiu J&T Banka Ostrava Open.

“To jsem si nejvíce užila, byl to největší zážitek. Přeci jenom je to největší kurt na světě, ta atmosféra byla úžasná a musím říct, že i kvalita zápasu byla dobrá a pro mě s vítězným koncem, takže to bylo ještě o to lepší, směje se Cetkovská. “Hrozně jsem si ten zápas užila. S Carolinou jsme hrály pár zápasů před tím a byl to strašně krásnej tenis. Ty naše hry si něčím sedly a vždycky to byly pěkné bitvy,' 'pokračuje ve vyprávění.

Cetkovskou limitovala zranění celou kariéru. Potíže s kotníkem, únavová zlomenina kosti na chodidle či operace kyčle. “Těch zranění bylo hodně, provázelo mě to celou kariéru. Cetkovská rovná se zranění. Jsem ale šťastná, že I přes zranění jsem mohla pořád pokračovat,” říká tenistka s výdělkem 2 056 672 amerických dolarů.

Co dalšího Petra Cetkovská ve studiu J&T Banka Ostrava Open prozadila? Podívejte se ve VIDEU.

Plíškovou poznamenal špatný konec sezony, říká Cetkovská
Video patří k placenému obsahu iSportu
Odemknout video

Maria Sakkari: Small changes on my game and mentality could get me into Top 10
Video patří k placenému obsahu iSportu
Odemknout video

 

Vstoupit do diskuse
0

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud