Jan Jaroch
1. června 2023 • 13:55

Djokovičovo další tajemství. Na hrudi měl nalepený divný předmět

Autor: Jan Jaroch
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zlatá generace vozila tituly odjinud. Hrát v Praze, zvítězíme taky, věří Reichel
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z PAŘÍŽE | Po kontroverzním vzkazu o Kosovu z prvního kola Roland Garros zachoval ve druhém pařížském zápase Novak Djokovič dekorum. Když vyřadil naposilovaného Maďara Martona Fucsovicse, na objektiv televizní kamery se pouze podepsal. Přesto jeho utkání vzbudilo nové dohady. Při převlékání trička totiž odhalil kulatý malý předmět připomínající baterii přilepený na hrudi. Během utkání si ho i vyměnil za nový.



Tenisový svět nové Djokovičovo tajemství nenechalo chladným. „Neviděli jste někdy Roberta Downieho Jr. s Djokovičem ve stejné místnosti? Možná je on nový Iron Man,“ vtipkoval za televizním mikrofonem Jim Courier.

Stejný odkaz na superhrdinu použil i sám šestatřicetiletý srbský tenista, když byl na tiskové konferenci na téma tajemného předmětu na prsou tázán.

„Když jsem byl malý, měl jsem Iron Mana moc rád. Takže se ho snažím napodobovat. A můj tým mi poskytuje neuvěřitelně efektivní nanotechnologie, abych hrál co nejlépe. Kdybych je neměl, asi bych tu teď neseděl,“ smál se.

Dvaadvacetinásobný grandslamový šampion je známý tím, že stále hledá nové cesty, jak se zlepšovat. A své know how si chrání.

Loni opět v Paříži při halovém turnaji v Bercy vzbudil hráčův tým rozruch, když fyzioterapeut Ulisese Badia na tribuně skrýval, z jakých ingrediencí tenistovi míchá nápoj během utkání se Stefanosem Tsitsipasem. „Byl to magický lektvar,“ dobíral si pak Djokovič novináře.

I v průběhu loňského Wimbledonu nabídl srbský šampion zvláštní podívanou. Zdálo se, že během osmifinále s Nizozemcem Timem van Rijthovenem Djokovič nepije z lahve, nýbrž z ní inhaluje. Ani tehdy své tajemství neprozradil. Naopak se zdá, že se dohady ostatních dobře baví.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud