15. listopadu 2021 • 11:00

Turnaj mistryň v televizi: kde sledovat české tenistky živě?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Bestiální Kacetl. Není člověk, ale robot
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Turnaj mistryň se od 10. do 18. listopadu koná v mexické Guadalajaře. Kvůli časovému posunu se většina zápasů odehraje pozdě v noci nebo brzy ráno středoevropského času. Ve dvouhře Karolína Plíšková s Barborou Krejčíkovou bohužel ze skupiny nepostoupily. Čest českých tenistek tak hájí první nasazený deblový pár Krejčíková, Siniaková. Kdy a kde sledovat české tenistky v televizi?



Kdy hrají Češky na Turnaji mistryň 2021

Mezi elitní osmičku tenistek se na turnaj v Guadalajaře probojovala Karolína Plíšková a Barbora Krejčíková, které ale dvouhře nepostoupily ze skupiny. Čest českého tenisu tak hájí deblový pár Krejčíková, Siniaková, který zatím turnajem prochází bez ztrýty setu.

6. hrací den - 15. listopadu
22:30 | Krejčíková, Siniaková (1) - Guarachiová, Krawczyková (6-Chi./USA)

Kompletní program Turnaje mistryň 2021 >>

Kde sledovat Turnaj mistryň v televizi

Přímý přenos ze všech zápasů nabídne stanice O2 TV Sport a O2 TV Tenis. Pořídit si můžete balíček Sport Plus nebo Bronzová. Oba vyjdou na 299 Kč / měsíc.

Turnaj mistryň na O2 TV Sport

Všechny zápasy ve dvouhře a čtyřhře nabízí stanice O2 TV Sport a O2 TV Tenis v přímých přenosech. Představí se ambasadorka O2 TV Karolína Plíšková i Barbora Krejčíková, která navíc bude bojovat ve čtyřhře po boku Kateřiny Siniakové. Turnaj mistryň bude komentovat na O2 TV Sport a O2 TV Tenis Libor Basík, Martin Štefl a Klára Janáčková.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud