3. července 2014 • 18:03

Šampion Murray sprostě řval na kurtu. Terčem mohla být přítelkyně

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dvacet let od titulu Baníku. Získali jsme ho díky fanouškům, vzpomíná Laštůvka
První Čech, který prorazil Nadalovu antukovou auru: Lehečkův úžasný večer
VŠECHNA VIDEA ZDE

Loňský historický triumf Andy Murray ve Wimbledonu nezopakuje. Po hladké třísetové porážce ve čtvrtfinále s Bulharem Dimitrovem navíc začala média zkoumat podivné chování britského tenisty na centrálním kurtu. Fotografové, kteří stáli blízko u hřiště zaznamenali jeho vulgární pokřiky. Komu patřily? V Anglii spekulují, že šlo o reakci na hádku s jeho přítelkyní Kim Searsovou.



Od prvního momentu bylo znát, že se Murray nenachází v ideální formě. „Už když jsme se rozcvičovali, cítil jsem, že tenhle zápas nebude na úplně nejvyšší úrovni. Párkrát jsem s ním trénoval, takže to poznám,“ pronesl Dimitrov. Následný průběh zápasu na kurtu jeho předpověď potvrdil.

Ve druhém setu za stavu 2:4 pak podle svědků z Murrayho úst zaznělo: „Zavři hubu!“ Ve třetí sadě pak zaznamenali dalšího Murrayho výrok… „Pět minut před tímhle zasr***m zápasem.“ Pro koho byl tento vzkaz určený? Podle médií namířil Murray svůj pohled k čestné lóži, kde seděla nejen jeho přítelkyně, ale také matka Judy, nebo trenérka Amelie Mauresmová.

Britská média spekulují, že Murrayho mohla rozhodit hádka s přítelkyní. Nasvědčuje tomu i dění po zápase. Searsová okamžitě po konci zápasu sama rychle opustila wimbledonský areál. Murray se zúčastnil tiskové konference a pak nasedl do auta, aniž by se převlékl ze zápasového oblečení. V minulosti přitom odcházeli pryč i po porážkách.

Ta poslední je obzvlášť bolestivá. Murray se po třetím grandslamu sezony propadne až na desáté místo světového žebříčku. Murrayho nečeká lehký úkol - musí najít recept, jak se otřepat ze série špatných výsledků.

Znepokojená přítelkyně Andy Murrayho Kim Sears sleduje v Londýně zápas s Radkem Štěpánkem
Znepokojená přítelkyně Andy Murrayho Kim Sears sleduje v Londýně zápas s Radkem Štěpánkem

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud