8. května 2009 • 13:20

Dokičová se chce koncentrovat na tenis

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Krejčí exkluzivně o Pastovi a kritice kouče: Tyhle věci nemám rád
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
VŠECHNA VIDEA ZDE

Přestože ji rozrušilo zatčení jejího otce, tenistka Jelena Dokičová bude pokračovat v přípravě na Roland Garros podle plánu. Damir Dokič byl v Bělehradě poslán na třicet dní do vězení, když vyhrožoval australské velvyslankyni zabitím.



Incident šestadvacetiletou tenistku zasáhl i přesto, že už s otcem kvůli jeho excesům šest let nemluví. "Jelena je velmi rozrušená a smutná. Přesto se koncentruje na tenis a přípravu na Roland Garros," citovala agentura AP tenistčina agenta Lawrence Frankopana.

Dokič byl zatčen poté, co výhrůžkami reagoval na rozhovor své dcery pro australský magazín Sport&Style, ve kterém srbská rodačka uvedla, že ji otec v minulosti bil. "Celé ty roky po mně v Austrálii šli jako po divokém zvířeti. Musí to přestat. Zničili mou rodinu, můj život, všechno. Ať velvyslankyně tenhle hon na čarodějnice zastaví. Jestli ne, tak ji zabiju," prohlásil.

Policie poté při prohlídce jeho domu našla sedm loveckých pušek, pistoli a dvě bomby. "Jelena chápe vážnost situace, ale samozřejmě nemůže být s činy jejího otce nijak spojována," dodal Frankopan.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud