28. října 2012 • 09:00

H+H chtějí po stříbrné sezoně zlatou tečku. Pomáhají i české vlajky

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

FINÁLE ONLINE 13:30 | Už tři prohraná velká finále mají letos za sebou Lucie Hradecká s Andreou Hlaváčkovou. České tenistky chtějí na Turnaji mistryň prolomit dobu stříbrnou a za fantastickým rokem udělat zlatou tečku. Stačí jediné – porazit ruskou dvojici Marii Kirilenkovou a Naděždu Petrovovou.



Duo H+H prohrálo letos ve finále Wimbledonu, olympijských her a naposledy i na US Open, teď by ale v životní sezoně chtělo konečně vystoupat na vrchol.

"Chceme, aby ta sezona skončila zlatě, protože si ji s Luckou vážíme celkově jako zlaté. Uděláme pro to maximum," slibuje Andrea Hlaváčková podle Radiožurnálu.

Za dvojicí stojí také fanoušci, v Istanbulu mají v hledišti Češky hodně hlasitou podporu. "Když se pak daří, tak vidíte, že si to s vámi může užít víc lidí," těší Hlaváčkovou, stejně jako její parťačku.

"Viděly jsme i české vlajky a je to určitě příjemné, že člověk neslyší jenom cizí jazyky. A když tam někdo z hlediště zakřičí: Holky pojďte!, tak si člověk řekne, jé, tak tady nejsme samy," vyprávěla Lucie Hradecká potěšeně Radiožurnálu.

Podaří se české dvojici H+H připsat za skvělou sezonou zlatou tečku? Sledujte jejich finále s Ruskami Kirilenkovou a Petrovovou od 13:30 v naší podrobné ONLINE reportáži.

Vstoupit do diskuse
0

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud