29. října 2012 • 07:04

Šarapovová čelí české přesile: Ruskou krásku dnes vyzve Kvitová se Šafářovou

Autor: jab
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na nedělní finále Turnaje mistryň by Maria Šarapovová nejraději zapomněla. Ranařce Sereně Williamsové nestačila a prohrála 0:2 na sety. Zlepšit náladu si ruská diva bude moci už dnes, v rámci pražské exhibice vyzve v O2 Areně Petru Kvitovou. A o motivaci má postaráno, oplatit české lvici porážku z wimbledonského finále.



Start Kvitové na exhibičním utkání byl přitom ohrožen. Českou tenistku trápí zánět průdušek, kvůli kterému odstoupila z víkendového Turnaje Mistryň v Istanbulu. I proto tak s ruskou kráskou svede bitvu pouze v prvním setu, do druhého ji nahradí fedcupová dvojka Lucie Šafářová.

Žádné pohodové pinkání a show pro diváky, tak často vídané na obdobných akcích, ale od vzájemného souboje nečekejte. Šarapovová má s Kvitovou neuzavřený účet.

O víkendu se v O2 Areně odehraje finálová bitva Fed Cupu mezi Českem a Srbskem
Video se připravuje ...

V památném wimbledonském finále v roce 2011 ji česká tenistka vyprovodila z center kurtu All England Clubu 6:3 6:4 a po Martině Navrátilové a Janě Novotné se stala třetí vítězkou nejslavnějšího turnaje.

A teď nastal čas odvety. "Petry Kvitové si ohromně vážím. Je to výborná hráčka, která za poslední dva roky na okruhu udělal veliký progres. Přesto ji ale budu chtít porazit," nechala se na tiskové konferenci slyšet bojovně naladěná Šarapovová.

Jak vše dopadne, uvidí už v pondělí vyprodaná O2 Arena.

Maria Šarapovová po prohraném finále Turnaje mistryň se Serenou Williams
Maria Šarapovová po prohraném finále Turnaje mistryň se Serenou Williams

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud