1. listopadu 2012 • 22:00

VIDEO: Průserář Tomic! Takhle se mladý tenista popral u vířivky

Autor: mt
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

O skutečnosti, že se čerstvě dvacetiletý Australan Bernard Tomic popral na oslavě svých dvacátých narozenin, jsme již informovali. Nyní však po internetu koluje i video, které celý incident zachycuje. Jeden z očitých svědků tvrdí, že se mladý Australan s dalším z účastníků narozeninové párty škrtil, jako bych chtěl jeden druhého zabít.



Kdepak tohle nezní jako zápletka z nějakého amerického akčního filmu. Přepis rádiové komunikace australské policie zněl přibližně takto: "U vířivky se perou dva muži. Jeden škrtí druhého a vypadá to, že chce jeden druhého zabít."

Záznam, který svědek natočil, nemá příliš kvalitní rozlišení, ale je na něm zřetelně vidět, proč celý incident musela řešit policie.

Tomic se k rvačce vyjádřil po svém: Bavili jsme se a trochu zápasili, jenže se to zvrhlo," objasňoval celou situaci a pokračoval.

"Nebyla to chyba policie. Nemohli vědět, že o nic nejde, jednoduše to jeli prověřit, a zjistili, že jde o mě. Mám za sebou hodně špatný rok. Doufám, že ten příští bude lepší," smutně uzavřel talentovaný Australan.

VIDEO: Tomicova rvačka na oslavě svých narozenin

Vstoupit do diskuse
0

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud