22. února 2013 • 18:45

Usměvavý doping! Del Potro prohrával, tak vyfotil fanynku a vyhrál

Autor: lel
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tenhle podpůrný prostředek se na zakázaný seznam nikdy nedostane. Argentinského tenistu Juana Martína Del Potra na turnaji ve Francii dovedl k vítězství nečekaný prvek. K obratu proti domácímu soupeři mu totiž pomohl úsměv krásné fanynky!



Juan Martín Del Potro je muž mnoha talentů. Dokázal to na turnaji v Marseille, kde kromě toho tenisového předvedl i ten umělecký – a hlavně pořádnou dávku vtipu.

Ve čtvrtečním utkání prohrával proti domácímu Michaelu Llodrovi, ale namísto sveřepého soustředění mezi výměnami se dokázal nečekaně uvolnit a zároveň pobavit fanoušky.


Za stavu 3:6, 4:4 si totiž po nepřesném úderu našel Del Potro chvilku na to, aby s úsměvem dokráčel k fanouškům, od jedné divačky si půjčil mobilní telefon – a na památku ji vyfotil!

Úsměv zaskočené fanynky byl tím pravým povzbuzovacím prostředkem. Sedmý tenista světa totiž druhý set získal v tiebreaku, ve třetím dokonal vítězné dílo poměrem 7:5 a zajistil si tak postup do dalšího kola turnaje.

Teď si jen Del Potro musí přát, aby půvabná tmavovláska z tribuny v Marseille nevěnovala svůj úsměv jeho čtvrtfinálovému soupeři Gillesu Simonovi!

 

Vstoupit do diskuse
0

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud