Jan Jaroch
24. června 2013 • 05:00

Válka slov. Hvězdné tenistky Šarapovová se Serenou se pohádaly

Autor: Jan Jaroch
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nemají se v lásce, to je známá věc. Ještě nikdy však nepřerostly antipatie Marii Šarapovové a Sereny Williamsové do tak osobní roviny jako nyní. Obě hvězdy tak teď budou o to víc sledovány na travnatých dvorcích Wimbledonu, který startuje v pondělí.



Vody rozčeřil rozhovor, který dala Američanka hudebnímu časopisu Rolling Stone. V něm mluví i o jisté zamilované tenistce z top 5 žebříčku, která každé interview začíná tím, jak je šťastná a spokojená.

„To je tak nudné. Proto jí nepozvou na opravdu cool párty. A jestli chce vážně být s tím klukem s černou duší, tak ať,“ řekla Serena.


Ač nikoho nejmenovala, Šarapovová se v těchto větách zřejmě sama poznala. Spekuluje se totiž o tom, že její současný přítel Grigor Dimitrov měl v minulosti pletky i se Serenou.

„Pokud chce mluvit o něčem osobním, měla by možná začít se svým vztahem a s tím, že se její současný přítel, který má manželku a děti, rozvádí,“ kontrovala Šarapovová na účet Sereny a jejího o dvanáct let staršího partnera Patricka Moratogloua.

Již před víkendovou přestřelkou se prý Serena na wimbledonské párty (asi nebyla cool, neboť Šarapovovou pozvali) ruské tenistce omluvila. Věty prý řekla mimo záznam bez vědomí toho, že je novinář použije. „Omluvila jsem se za to, že jsem Marii zatáhla do situace, do níž by být zatahována neměla,“ uznala Williamsová.


Ruska už svou americkou soupeřku devět let neporazila, naposledy s ní padla ve finále French Open a dvě největší hvězdy ženského tenisu se mohou potkat i ve finále Wimbledonu.

„Přála bych si to já a asi i všichni ostatní,“ dodala mnohoznačně Serena, podle které může být ostrý kontr Šarapovové i součástí taktiky, jak současnou panovnici tenisu rozhodit.

Serena Williamsová vyhrála Roland Garros po 11 letech, což je nejdelší mezera mezi grandslamovými triumfy v Open éře
Serena Williamsová vyhrála Roland Garros po 11 letech, což je nejdelší mezera mezi grandslamovými triumfy v Open éře

Vstoupit do diskuse
0

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud